Jump to content

Lowercho

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Летяща чиния

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Lowercho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Точно този пасат има всички екстри за модела си което на мен ми допада понеже цената е приемлива за екстрите който има. Стига всички да работят
  2. БМВ няма как да си взема по простата причина че тук в България си вали сняг не е като да няма. Да някой все ще каже че нямат проблем. Да щом се карат значи нямат проблем но все пак задно . А за е36 !! Един приятел има е36ца карал съм я не е зле но както казах БМВ и зимата не е от най добрите комбинаций. Моля не се засягайте ако някой има БМВ не ги хейтвам казвам че не са за новаци като мен. Вече си намерих пасатче 4 Б5 1.9 тди 116кс.
  3. За по новото купе ме интересува Б5 1.9 90/110.
  4. Ако не намеря това което търся ще гледам и за пасат 4. Има ли някой по запознат със тях ?
  5. Благодаря за информация дадена ми от вас . Картината ми изясни как стоят нещата и от кое по колко и защо. Може ли да ви задам един въпрос без да се обиждате и засягате естествено. Твърдите че не са от най здравите коли и в същото време са скъпи както за подръжка така и за ремонтиране тогава защо ги карате? Попринцип всеки иска евтина кола за подръжка защото в България само здрава не може да е. Моля някой да сподели с 1.9тди или 2.5тди какви пари дава на година за колата. Което горивото не го включваме.
  6. Попринцип съм на 2 работи но едната не е целогодишна но много по доходна лятото около 6,7 хил. Взимам но през другото време съм на работата за 500 кинта та ще видя и за 1.9тди както ми предложихте. Благодаря за ценните съвети и откровенните ви изказвания. Намерих същата но 1.9тди за 6000лева. Ръчни скорости 131коня 250к километра (което няма как да е толкова според мен) но е нов внос. Как мислите?
  7. Приятел си взе миналата година а8 2003-2004 година и обслужването му в Ауди сервиз му излезна 1400лв как на а4 е толкова скъпа?
  8. Не взимам колата за да ловя "моми" както се изразихте. На месец мога да отделям от 130 до 180лв. Искам колата понеже ми е взела очите. Не я искам за газария или нещо още по глупаво. Бюджета ми е 6000 лв. Не знам мога ли да намеря читав екземпляр вие как мислите за тези пари ?
  9. Привет. Обръщам се към вас за ценни съвети отностно първата ми кола. От доста време обмислям каква кола да си взема. И реших това да е Ауди А4 2.5 ТДИ. Искам да ви попитам става ли за първа кола и ще мога ли да я поддържам със заплата от 550лв ако колата при покупката е читава да кажем и няма много работи по нея за ремонт. При карене в ограничението от 50 км/ч какъв приблизителен разход трябва да ми даде? И какво най- много да внимавам при покупката на такъв екземпляр. П.С Благодаря ви много за отделеното време и ценните съвети!
×
×
  • Create New...