Jump to content

mladen.mirchev

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mladen.mirchev

  • Рожден ден 25.02.1993

Друго

  • Kaра
    Ауди а3 2.0 тфси 4x4

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Софич

Последни посетители

821 профилни разглеждания

mladen.mirchev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    @bsdnikolov Колега дали би има време някой ден следобяд или събота/неделя да погледнеш преди години ме спаси със старта а3 и сменихме френското табло с вдо фулл фис.
  2. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    Някъде близо до София да знаеш някой дали го прави и колко би ми струвало тва удоволствие.
  3. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    Моята е края на 2006 2.0 ТФСИ 4x4,ако има значение километража има моментна скорост даже, мисля че не всички го имат надявам се да е от тея които поддържат как да разбера.
  4. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    Демек само фейслифта?
  5. mladen.mirchev

    А3 sb needle swap

    Здравейте. Колата е а3 спорбек 2006г. Километража дали подържа тест на стрелките, при даване на контанкт и дали може да си обучи някаде в София ако става.
  6. Не, всичко е точно само дето свети работи си нормално иначе, като запаля несвети и след 1-2мин като покарам светва. До колкото знам спортбек 8п са с ел рейки.
  7. Здравейте. Някой слагал блоу офф на 2,0 тфси спортбек, че в бг не намирам почти никакви за 2.0 тфси само за 1.8Т ми изкачат. Сложих на фабричния адаптер за блоу офф, но разлика няма.Искам като разтоварва да се чува съскането.Колата е с генерация, даунпайп и кът оф клапа, ремапната с поп и бенг ако има значение.Ако някой знае сайт или мнение от къде да поръчам нещо което не е цената на турбината, ще бъда благодарен. Прикачам снимка на адаптера който сложих.
  8. Здравейте имам следния проблем с колата на жената. Колата а3 8п спортбек 1.9 bkc 105 коня. На таблото свети лампата на хидравликата в жълто не е червена лампа. Имаше някаква грешка и я изтрихме в момента нямам ваг ком да я закача пак да кажа каква беше грешката и след около 300-350км пак светна, като няма никаква разлика във волана хидравлика си има.Съвети от какво може да е.
  9. Аз карам 1.9тди 131ца. GTB1756VK 220коня на 507нютона с стоков съединител на Люк комплект нов 10к км до сега няма проблем.
  10. Здравейте,купих нов салон с подгрев и надуване,но моя е без и сега трябва да окабелявам някой правил ли е това и да каже за надуването от каде взема + - и подгрева от къде е прекарал снопа с кабелите за по лесно.
  11. mladen.mirchev

    EGR теч

    Здравейте колеги,искам да попитам къде в София мога да отида да ми оправят егр,защото взе да омаслява доста като давам повечко газ и почва да капе върху турбото.Колата е а3 1,9тди асз 131коня.
  12. айде малко ъп посетих адлер и излезна,че всичко е сток пика не се знаело от кво е,ама го махнахме.На 1-ви рън изкара 131 коня и 322 нютона.След ремапа 165коня и 402 нютона.Турбото е на 1,5бара в момента може още,но казаха че не е ок защото бързо ще замине,но ми казаха че мотора е ок и има потенциал за още :Д
  13. Сега началото на другия месец в адлера лънч и дебитомер офф да пуска повече нафта в ниските и дино ?
  14. 50лева само за монтаж
  15. Колега аз съм със същия плеяр и ми свирят и колоните и буфера но ми го направиха с кабели с камбанки защотото задните колони минават през усилвателя за буфера иди при някой който се занима със свързаване на музика и за 10/20 лева и 10 минути и си готов.
×
×
  • Create New...