Jump to content

chergarski

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    sofia

chergarski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. читав ли е гофрирания маркуч от кутията на въздушния филтър към инжекциона и малката тръбичка към него и кутията на въздушния филтър цени за тях
  2. залагам на синия датчик
  3. нека някой ако е запознат с вентилацията на резервоара да каже къде да погледна . нали има някакъв филтър Цитиране на предходно мнение!
  4. chergarski

    Нямам Габарити В4!!

    Я го снимай и го покажи може да ти изнамеря такова
  5. chergarski

    Нямам Габарити В4!!

    Аз имах подобен проблем и го оправих по следния начин.При мен беше нагорял и преебано самото гнездо на + който идва от някъде от към мотора и не даваше хубав контакт.Прехвърлих кабела диагонално в другия край на буксата и така стана идеално.Те направени предполагам именно за такива проблеми или за допълнителен + .Разглабяш внимателно буксата и ще се справиш просто разменяш входния + по просто казано.Успех. А може и в самия ключ да е проблема. Аз и него го отварях и чистих старателно.
  6. Трябва да я видя да я изключа ама не би ли трябвало ако работи смесено да се дави нещо колата.Тя си работи перфектно на газ. А колега ти като спомена за тази вентилация какво да и погледна на нея.Ако си запознат по подробно можеш ли да ми кажеш къде да гледам.
  7. не е от датчика който мери бензина защото като падне под определено ниво не може да запали , а колега където казва че може да е от някой маркуч трябва да ги погледна
  8. аудито е 1,6 101 ада бензин/газ (обикновенна)никакви проблеми на газ Проблема ми е че ми изчезва някаде бензина без да я карам и да я паля толкова често .Карам и паля на газ много рядко сутрин я паля на бензин.Ако сипя за 20лв. и за около седмица осезаемо се вижда че изчезва така поне показва стрелката.за тва време да съм я палил макс 3-4 пъти без да я карам.Да мирише на бензин не мирише никъде течове няма незнам от къде изчезва дали го гори през ауспуха за толкова малко време или изветрява се чудя от някъде.Има някакъв филтър за бензинови пари ама дали имам такъв и ако имам дали от там да е проблема.Ламдо сондата да е заминала ???Помагайте колеги с някакви предположения.
  9. Замина ми крайното гърне и имам варянт да взема втора употреба табвъпроса ми е всички ли са различни или може от някой друг двигател или комби купе да си пасне.
  10. имаш ли гофрирания маркуч от кутията на филтъра към дросела състоянието какво му е и цената
  11. колега здравей дай ми цена за външен заден ляв стоп ако е здрав разбира се
  12. както пише колегата да си огледаш гофрирания маркуч и също тези двете маркучета на кутията на въздушния филтър а и също моторчето за празния ход дали не изпуска от вътре от към кутията поне при моята беше точно това проблема от забиване на муцуната на бензин а на газ си вървеше
  13. дай цена за лостовете за чистачки фарове и мигачи
  14. дай цена за лостчетата за фарове мигачи и чистачки
  15. здравей дай ми цена за лостовете за фарове,мигачи и чистачки
×
×
  • Create New...