Jump to content

Svetoslav Yonov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    всичко

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Svetoslav Yonov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мне, отварят се оригиналните и стопове и се сменят диодите на мигача с оранжеви такива.
  2. Здрасти, проверих я вече, пбслужвана си е, както трябва с изключение на послетната смяна на масло, която не излиза но предполагам са я направили на друго място, зщото точно тогава е изтекла гаранцията. Мигачите са червени но това се лекува.
  3. Здрасти, по принцип съм и вкарвал кола от САЩ с лека щета, направих си я и я карах и колата беше много хубава но цялото нещо отнема много време и нерви а в момента с пандемията ще е още по зле... Като цяло диапазона ми е широк, не гледам само Ауди но това ми направи впечатление, стои запазено и има супер оборудване, просто съм много бос при аудитата и не им знам кусурите
  4. Здравейте, мерси за отговорите. Каквото мога да проверя по колата го проверих с изключение на сервизната история, оказа се по-трудно от колкото си мислех. За сервизна история за БМВ винаги съм намирал начин в рамките на ден два да си я намеря но с Ауди ще видя зор хаха. Като цяло не е 2018, произведена е в края на 16 та и се води 17та. Канадска е има лека интервенция, но като цяло нищо страшно нямало е излезли еърбеци - счупена броня, ударен калник и врата... За 8 те скорости ме съмнява, според мен си е С троник 7 скорости. Километрите са и реални. Като цяло до сега съм имал Ауди само веднъж и беше много отдавна та не съм в час с по-новите. Доколкото прочетох и тук във форума, скоростните кутии на тези модели вече се сглабят в Китай и при някои има драми с мехатрониците или в частност техните клапани. За двигателя информацията е, че е надежден и проблема с горенето на масло е оправен. При американските/канадските куатрото си остава по старо му, не е с халдекс.
  5. Здравейте, спрял съм се на Ауди за следваща кола и е оглеждам за B9 предимно във вариант седан с прилично оборудване. Спрял съм се на тази обява и ако някой е гледал колата, ще се радвам да сподели мнение: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11598211706496461&slink=jthwf7 До преди време имаше още 2-3 готини екземпляра но още не бях продал старата си кола и те изчезнаха. Ще се радвам по-запознатите да споделят мнения за тфси то от това поколение, както и за S Tronic а, че за S Tronic прочетох доста кофти неща... Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...