Jump to content

Gnombane

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 C5 3.0

Контакти

  • Website URL
    www.ka5.bg

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Gnombane's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Дали ви се намира долен праг от А6 Ц5 1999г 4.2 двигател? Прилагам снимки на счупеното, което исма да сменя.
  2. Здравейте, Дали ви се намира долен праг от А6 Ц5 1999г 4.2 двигател? Прилагам снимки на счупеното, което исма да сменя.
  3. Здравейте колеги, брат ми е счупил долната част на прага на задната си врата. Автомобила е А6 Ц5 от 1999г 4.2л двигател. Малко са му по-различни чарколяците... Някой да знае къде може да се намери такъв праг за да го сменим? Прилагам снимки на счупеното.
  4. На мен Райно ми сложи 5w40 на същия двигател, ама незнам марката. Също имах теч на масло, ама беше от гарнитура. След като я смених засега не съм имал проблеми.
  5. Аз си купих едно ей такова: Огледало-Монитор Днес ми го монтираха и ми прекараха кабелите, но както споменах с камерата ударих на камък... Утре сутринта ще постна снимки Едит: Моята красавица е с Ауди концерт 2, така че дисплей нямам...
  6. Демек да не го мисля толкова, да я взимам и да пиля Иначе аз съм нетърпелив човек, нямам нерви да чакам доставка толкова време, така че ще се купува от български търговец.
  7. Имам проблем с монтаж на камера за задно виждане и се надявам някой колега да е слагал и да даде съвет. Камерата, която искам се слага на мястото на плафончето за осветяване на номера на колата. Обаче имаме леко разминаване. Дупката за винта на плафона изглежда по този начин: Над средата на късата страна. Дупката на камерата обаче е ето така: Точно по средата. Иначе камерата уж е за Ауди а6: камера Ходих в ПроАрм в Младост, хората ми прекараха кабелите, ама казаха че не могат да сложат камерата. После ходих и в Нави - момчето гледа и каза че няма да стане. Та мисълта ми е някой с такива плафони слагал ли е камера и да каже как става или каква камера да купя та да стане....
  8. Ще снимам преди и след, ама няма да е скоро, че имам записан час чак за 30-ти
  9. Записах си час при колегата Geraka и се надявам на добър резултат
  10. Хубаво да не слагам китайските, ама единия фар се запотява... Това оправя ли се със смяна на някакви уплътнения или все пак трябва да купувам нов фар?
  11. Здравейте колеги, Фаровете ми ги няма никакви, въпреки че са с фабричен ксенон на късите, нищо не се вижда. Пастираха ми ги - ефект никакъв. Отгоре на всичко единия ми фар се запотява след мокрене и е супер дразнещо. Решил съм да сменя фаровете със кристални, със вградени лед дневни светлини и да сложа нови ксенони. Принципно даже съм си харесал конкретни фарове... И тук идва въпроса - къде да ми ги монтират? Препоръчайте някой, тъй като не ми се влиза във случаен сервиз. И по възможност да не е някой, който да ми запише час за след 1 месец Колата е 2002 фейслифт ако има значение...
  12. Би трябвало да имат. Аз сменях ангренажа ( цялостно обслужване ) в Порше София Изток преди месец, когато си купих колата . Мотора ми работи като нов, така че явно са го направили като хората.
  13. Колеги, някой да е ползвал този или подобен на него продукт: Огледало с вградена парктроник система BB-AT-770SC4 Като цяло си търся някакво решение за парктроник, камера за задно виждане и монитор. Ако е всичко това накуп, както е в линка, ще е супер. Друго, което ми се иска като екстра е да може да се прибира или сваля монитора. Не ми се иска някое наркоманче да ми чупи стъклото на колата заради мониторче за 30 лева. Също така екрана да е поне 5 инча, че все пак да се вижда нещо на него Бюджета ми е до около 200 лв и нося на предложения...
×
×
  • Create New...