Jump to content

Emo555

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Emo555's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам дифузьор/добавка за задна броня Ауди А4 б9 чисто нов в кашон.Пълен комплект с накрайници и скоби. 500лв. Телефона за връзка 0899518009.
  2. Здравейте,някой знае ли кодовете за промяна на задни светлини Ауди А4 б9 2017.Искам да разделя мигача от спирачката,понеже Американските светят заедно.Правил съм го на кю5 2015 но там са различни. Благодаря преварително!
  3. Не се чува буботене от филтъра. Никога не ми го беше правила преди да сменя ангринажния ремък и всички ролки.Незнам дали има нещо общо това. Преди година направих обслужване на двигателя и всички ролки и на следващия ден се сещам че го направи. След това го правеше радко(може би веднъж на няколко седмици),след което зачести и сега вече винаги когато е загряла.
  4. Стартера е сменен с нов преди 4-5 месеца.Гориво почти винаги зареждам от по скъпия. Този проблем с топлото палене се сещам че започна преди година но се случваше много рядко(веднъж на месец) и постепенно зачисти и сега вече го прави постоянно. .
  5. Здравейте, Имам Аudi a4 1.9 2003 г. 131 коня автоматик и имам проблем с паленето само когато колата е загряла.Когато колата е студена пали от раз.Също така когато пали трудно,се чува и тракане или по скоро като дрънкане на демфера.Посетих няколко механика но не ми помогнаха.Закачиха я на комп-няма грешки.Единия ми каза че е възможно да е тандем помпа и да я замеря но друг механик пък каза че ако е тази помпа ще го прави и при студен двигател и за него най вероятно е софтуеър и ме прати при спец.Смениха ми софтуеъра но не се оправи. Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели или помогне! Благодаря предварително!
  6. Благодаря все пак. Говорих с механик и до колкото е запознат имало някакви турбини в кутията които са точно за това. Но дали е така....
  7. Прави го дори и на малък наклон,може би 15-20 градуса.
  8. Здравейте Нов съм в сайта и нов притежател на Ауди А4 1.9тди 131коня 2003 година мултитроник. Имам запитване относно скоростната кутия.В момента го карам и върви много добре не се усеща как превключва на място и в движение но имам следния проблем: Когато съм на баир и съм на директна колата тръгва назад както и когато съм на задна тръгва напред. Това нормално ли е или има някакъв проблем? Несъм сменял маслото на скоростите но мисля да го направя. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...