Jump to content

Duwolf

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Duwolf's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това е ясно - има си тук риск печели риск губи с тези покупки. Колкото да я гледам колата и сервизната и книгка/история, се тая...има неща, които не могат да се проверят така лесно. При идеалния вариант, при който човека преди мен се е грижел нормално за колата, се надявам че няма да се налага да спя по сервизите ?
  2. А как е това ауди от към здравина? Какви проблеми да очаквам? И колко често да ги очаквам ? В момента съм със civic type R от 2009та и да чукна на дърво за 10те години, в които го карам е влизал само 2 пъти в сервиз (изключвам сервизиранията) и то за малки неща. На едни места чета че а6 (този фейслифт) е доста здрав и проблеми няма, а на други места чета че само ще си бия главата с него - с алфа ромео го сравняват (по старите модели).
  3. Оставям на страна ежедневните малки трипчета в града, градина, училище и т.н. Другото ми искане за по-голяма кола е заради багажа, който ще се трупа при пътуване покрай 2те деца и жената. Знам, че има доста други автомобили, които хем ще са с по малки габарити, хем повече багаж ще могат да побират, но само аудито ми грабва окото, а пари за нещо, което не ми харесва, не бих дал. Относно двигателя - не ми е прироритет, стига да е надежден. Ако намеря правилната кола с екстрите, ако ще да е 2.0 или 3.0, ще я взема.
  4. Благодаря ви за съветите. Като цяло основно колата ще се кара градско и то не по много. Едно от нещата които се правят е всеки ден сутрин и вечер се карат и съответно взимат децата от градина (разтоянието е малко). До сега не съм карал дизелов автомобил, но предполагам не е много препоръчителен за такива кратки разстояния? Дали е 2 или 3 литров не ме бърка особенно, да хубаво е да имаш нещо по мощно под педала, но не става номера с малките в колата
  5. A като тип двигател кой е, така да го нарека, по добър? Мощността при по големите литражи е ясна. Гледам също така че и различни скоростни кутии се предлагат
  6. Мен по скоро в момента ме вълнува какво да гледам при избора на този автомобил. Парите към момента не ги гледам.
  7. Иска ми се да се вмъкна до 45 000
  8. Здравейте, Тъй като чакам второ дете, се налага най накрая да сменя малката двувратка с нещо по солидно. Спрях се в крайна сметка на Audi A6 2015+ (мисля че фейслифта беше от тази година). Та, тъй като от аудита грам не разбирам ми се искаше да получа малко информация какво да гледам при избора - кои двигатели са добри (виждам че има по два бензин и дизел), скоростни кутии, окачвания и т.н. Благодаря ви предварително.
  9. Здравейте, Предстои ми внос на A6 от САЩ (от търговете им за ударени коли). Давам примери - https://www.copart.com/lot/46058697 , https://www.copart.com/lot/24236858. Търговете свършват доста на оферта, но ще си трябва и доста ремонт по колата след това. Та питането ми е къде в София мога да намеря читав майстор, който ще може да ми извърши цялостния евентуален ремонт? Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...