Jump to content

Felicity

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Felicity's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Felicity

    Снимки на А6 4F

    Снимка на красавицата
  2. Здравейте, търся да закупя работещ модул за ел.шофьорска седалка. Номера на модула е: 4F0 959 760 C
  3. Здравейте, можете ли да ми препоръчате сервиз във Варна, където могат да почистят нагара по клапаните на 3.0 ТФСИ, т.е. да разбират за какво иде реч. Колата е на реални 140к км и има леки претрисания когато работи на място, както и играене на оборотите когато сутрин я запаля. Реално не знам дали има нагар и дали от това са посочените "проблеми", но като чета по чуждестранните форуми, това са симптоми на натрупан нагар.
  4. Здравейте, От скоро забелязах, че амбиентното осветление отпред в краката на шофьора и пасажера, не работи. Отзад няма проблем и си свети. От къде може да идва този проблем? Изгорели крушки (ако има такива, не знам на какъв принцип работи)? Доколкото видях, един бушон отговаря за амбиентното и той си е ОК.
  5. Felicity

    Конденз по стъклата

    От влажният въздух е. И при мен се получаваше тия дни докато имаше много валежи. Днес сутринта, когато влажността е доста по-малка, го нямах тоя ефект. А за запотяването вътре - не би трябвало да го имаш, ако ти работи климатика, а не само вентилатора.
  6. Felicity

    ауди s6 препоръки

    A6 3.0TFSI с леки доработки вместо S6.
  7. Да, моя грешка, имам предвид тампона с лагера.
  8. Ще проверя и в този сайт (малко ме притеснява, дали ще си върши работата както трябва). Засега изчаквам Raino да ми кажe цена и дали има само лагер.
  9. @cvetan83 А знаете ли, ако е употребяван кардан, дали трябва да търся точно от 3.0TFSI?
  10. Здравейте, колата има странен шум, като стържене на лагер. След консултация с майстора ми, каза че е от лагера на кардана. Колата е била наводнявана (кофата кал, която бе извадена от двигателното отделение в го доказва) и това е прецакало лагера. Майстора ми каза, че трябва цял кардан, само лагер нямало. Ще търся втора ръка по моргите, тъй като не ми се мисли колко струва оригинален, нов. Колата е А6 2010, 3.0TFSI, седан. Въпроса ми е от какви А6-ци мога да взема кардан? Тъй като 3.0TFSI не е много често срещан ?
  11. Търся да закупя оригиналните кори под двигателя и скоростната кутия, както и двата предни подкалника за Ауди А6 2010г.
  12. Здравейте, Имате ли корите под двигателя и скоростната кутия и предните подкалници? Цена и състояние
×
×
  • Create New...