Jump to content

Yordanov_86

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Yordanov_86

  1. Здравейте. От 2 седмици предния капак се отваря в движение. За 15 км се отваря 2-3пъти. Само слиза затварям и продължавам. Много голям проблем. Някой път дори не иска да се заключи. Мисля нещо като жило. Как се регулира. Благодаря предварително.
  2. Здравейте колеги. Търсих по мойта тема, но не успях да намеря отговори. Ще претапецирам салона на А6 F4 2006 3.0. Необходима ми е седната информация. 1. Как се свалят предните седалки. Кожа електрическо движение и подгрев. 2. Как се сваля подлакетник. 3. Как се сваля скоростен лост и маншон автомат. Моля за помощ. Предстой ми в Неделя да ги свалям и в Понеделник да ги закарам на тапицер в Пловдив.
  3. Yordanov_86

    Проблем светлини

    Благодаря за отговорите ще търся резистора къде е. Ако намеря нещо ще пиша. Днес светеше 5 мин и изписа грешката отново
  4. Yordanov_86

    Проблем светлини

    Колеги помагайте моля. Не успях да намеря подобна тема а в неделя ще отварям фара фа търся прроблема, защо на дейли светлените единия фар не свети. Моля за линкове на подобни теми или помощ. Ще бъда много благодарен
  5. Yordanov_86

    Проблем светлини

    Благодаря колега ще търся. точно за такъв проблем не намерих тема. Ще проверя резистори и кабели ако има възможност. ако не решение да се местят един по един от левия на десния фар. това успях да узмисля, но е много трудоемко
  6. Здравейте колеги. Имам един въпрос . търсих във форума но не успях да намера подобна тема. Аудито е А6 2006 225 кс - 3.0 Quatro Седан.- Светлените са LED Проблема е следния Когато запаля колата дневните светлените светят поставил съм го на AUTO и не го сменям След като тръгна и след 1 мин десния фар спира да свети. и ми изписва грешка на таблото. Това е проблем повече от седмица, а преди два дни не ми изписа грешката и през целия път си светеше. гасих колата запалих я и пак светеше без да изписва грешка. Предполагам е някаква слаба връзка. Моля за помощ. Не е кружка,, Прави го само на дайли светлени. Къси и дълги си светят без проблем
  7. Колеги благодаря за бързите отговори. Днес почистих елементите и тествах карах 2 часа климатика си работеше перфектно. Благодаря за съдействието.
  8. Много благодаря в Петък Събота ще пробвам да се справя
  9. Благодаря за отговора търсих такава тема и не уапях да намеря ако може да помогнеш ще съм много благодарен
  10. Здравейте колеги. Колата е A6 2006 3,0 Quatro Сефан. От една седмица имам следния проблем. Тръгвам на път пускам климатроника и си шофирам, Няма проблеми. След като достигне 90 градуса на радиатора от шифиорската страна започва да излиза топъл парещ въздух. Също така отпред от кум стъклото и отзад по средата на конзолата също излиза топъл въздух. Всички други изходи си излиза студен охладен от климатика въздух. Днес сутрента тръгнах за морето навънка е 18* същия случей пуснах климатроника на еко само за вентилация. Колата загря до 90 градуса и отново започна да влиза горещ въздух в купето. Може ли някой да помогне, какъв би могъл да е приблема. Мисля че не е от климатик аз предполагам електрически проблем.на компютъра не показва никъква грешка.
  11. Здравейте колеги ходия на диагноатика и ми казаха че е моторчето на задно дясно колело. Въпроса е следния понеже има 2 вида със 6 и с 12 зъба, дали е възможно да се свали моторчето и докато купя друго да карам без него. Колата е А6 2006 225 кс седан автомат.
  12. Мерси за отговора Понеделник ще направя диагностика. И ще пиша какво се е сшучило
  13. Здравейте колеги днес ми излезна грешка моля за помощ. Дръпнах ръчната и ми излезна грешка,цял ден карам със този сигнал. Колата е Audi A6 3,0 2006 автоматик.
  14. Колеги дайте още мнения ако е възможно относно двигатели и скоростна кутия
  15. Колко струва тази смяна на вериги и обтегачи Колко струва тази смяна на вериги
  16. Автомобилът е закупен от Порше София с двама собственици до момента. Абсолютно гарантиран и доказуем пробег. Цялата сервизна история е била в официален сервиз на Ауди и след 2010 в Bosch Car Service Митвас Цялата сервизна история на колата е там. Казват километраж не е въртян 2006г - 290к
  17. Благодаря за отговорите. Не съм много запознат със детайлите просто исках мнение кое да купя Спрял съм се на едиа кола. Ходих карах я и ми предстой да я купя ако някой не ме разобеди в рамките на ден два. Затова моля дайте повече инфо. Разбрах от сервизната книжка че маслото на скоростната кутия е сменяно. Също така разбрах че веригата със обтегачи не са сменяни и не трябвало да се сменят. Вярно ли е незнам не съм много наясно. Също така има разлика и при 2,7 тди моторите през 2006 г са 163 к.с, а при 2007г са 180 к.с. Аз съм за 3.0 TDI quattro а двигатели , скорости и к.с незнам затова питам.
  18. Здравейте колеги Тази седмица ми предстои да си купя коля Ауди А6 2006-2007 година 3.0 TDI quattro Незнам кое е по-добро. Старите двигатели 2006г се водят 225 к.с А дивгателите през 2007г се водят 233 к.с Моля за съвет каква е разликата и кой дигател е по-добър. търсих из форума и никъде не намерих такава тема ако има подобна моля да ме извините че се дублира. Благодаря на всички отговорили.
×
×
  • Create New...