Jump to content

pioneer_fen

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 b6 1.9 131

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

pioneer_fen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имаш ли ксенон ? Че при мен се е случвало когато сложих ксенон на 55 вата и от баласта се смущава abs модула и от там другите неща , незнам каква каква връска имат но и на диагностика не се хваща
  2. Да точно това се случваше и в същото време много пуши . Но проблема е РЕШЕН и е супер нелеп Но понеже колата е след цялостно обслужване не се сетих да отворя въздушния филтар ! А вътре засмукала по някакъв начин парче от наелонова торба .......! Благодаря за бързата реакция !
  3. Ами тя за какво точно служи или е само при гасене на мотора ? Понеже си стои само в отворено положение вакума не и работи
  4. Здравейте на всички в форума . Взех си наскоро въпросната кола която е и с чип и та имам следния праблем ...... Колата пали работи страхотно и върви доста добре но до 3000 оборота и независимо на коя скорост , Палиш тръгваш колата полодява но точно удря 2900 оборота забива и започва да пуши дста черно , вдигам една скорост оборотите падат и пак започва да върви и това се повтаря . Вчера обаче вдигнах капака и забелязах нещо , когато се форсира колата мекия маркуч между кулера и egr се смачква от вакум колко ли не изчетох но нищо и затова ви моля за помощ ..!!!
  5. Здравейте на всички в форума . Взех си наскоро въпросната кола която е и с чип и та имам следния праблем ...... Колата пали работи страхотно и върви доста добре но до 3000 оборота и независимо на коя скорост , Палиш тръгваш колата полодява но точно удря 2900 оборота забива и започва да пуши дста черно , вдигам една скорост оборотите падат и пак започва да върви и това се повтаря . Вчера обаче вдигнах капака и забелязах нещо , когато се форсира колата мекия маркуч между кулера и egr се смачква от вакум колко ли не изчетох но нищо и затова ви моля за помощ ..!!!
×
×
  • Create New...