Jump to content

IliyanGeorgiev

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B8 3.0TDI

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

IliyanGeorgiev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Тва си е кормилна рейка, май си ни е слаба част. На мен ми сложиха някаква добавка в D Bros и като че намаля, но май май нещата отиват на смяна...
  2. IliyanGeorgiev

    Android auto wireless / 3g mmi

    Здравейте, насочил съм се към това . Автомобила е А4 Б8 авант 2009 с 3G HIGH или поне така са ми казвали, понеже има 3д навигация... Ще стане ли за мен и ще работи ли всичко както трябва, ако го сменя? Също самата смяна изисква ли нещо специално (обучаване, компютърни настройки и т.н.) или мога и сам да го свърша?
  3. Здравейте, колата се оказа положителна за корона и има усложнения в областта на задния външен ляв стоп и броня. Нуждае се от трансплантация спешно на стопа, ЕГН WAUZZZ8K2AA035252. Мога ли да попитам за цена и време за доставка? Прилагам снимки и на здравия и на проблемния. Благодаря предварително.
  4. Колеги, отидох и си взех втория ключ и.... отключих с него. Като влязох в колата, запалих с този, който не искаше да отключи преди това. Сега работят и двата ключа, идея си нямам какво, защо и как се случи, но от тук на там, ако ще пътувам далеч, ще трябва да нося и двата ключа явно... За подаването на ток е точно както plamen казва, по това което ми обясни и майстора. За щастие не ми се наложи тази интервенция.
  5. Мерси колеги! Утре ще дойдат да ѝ подадат ток от някъде, за да видим къде аджеба е проблемът. Ако не забравя ще пиша за развитието, за да е в помощ на някой вбъдеще...
  6. В момента не мога да отключа колата изобщо по никакъв начин, за да го заредя... Влача го, защото пътувам из Европа постоянно (не с колата) и честно казано, когато съм тук ми е последната грижа, очевидно е било грешка. Но така или иначе, не виждам смисъл да дискутираме нещо, което няма как да върнем... Сега трябва да дойде някой на място, но кой: 1. Ключар, който само да я отвори и евентуално да каже от какво. 2. Някой, който ремонтира централно заключване. Съвет? Главно питам, защото може някой да се е сблъсквал с подобен проблем и да даде насока.
  7. Здравейте колеги. От както съм взел колата (3г.), двете десни врати не се отваряха отвън и при движение много често се чуваше централното как си играе и заключва. Вчера дори блокира напълно и сега не мога да я отключа по никакъв начин, нито с централното, нито с механичния ключ. Дистанционното свети червено, когато натискам бутоните... Отидох да сменят батерията, защото като отворих дистанционното, видях че батерията е запоена за някаква пластина и не посмях да я махна аз. Ключарът ми каза, че дистанционното предава сигнал и не е от батериата, а евентуален проблем би могъл да е паднал акомулатор, което няма как да е, защото не е давало признаци и не е светило нищо - все пак възможно ли е? Или просто централното е приключило и трябва да се ремонтира. Какво бихте посъветвали да направя, преди да ги извикам на място?
  8. Аз скоро смених десния на 3.0TDI и сложих Lemforder, който ми казаха, че бил OEM. Ако се поръчат от Ауди са само комплект 2-та. Честно казано моя беше в много лошо състояние и карах няколко месеца така и освен тресене във волана и светене на чек лампата, друг проблем нямаше.
  9. Честито за новата придобивка колега. А не е ли възможно да са се намокрили свещите?
  10. Здравейте, за да не пускам нова тема - някой слагал ли е TEXTAR дискове и накладки и какви впечатления имате - спиране, свирене?
  11. Нещо като офтопик... Е тоя сайт не ме е подвел до сега за номер на някоя част, може да е полезен на някой и е безплатен https://cars-info.eu/spare-parts-online-vin-frame-catalogue
  12. Колега, нещо пипал ли си си по настройките от както почна да го прави това и как я палиш със затворена или отворена врата? Зачетох се в съобщението, което ти излиза и като проверих ми излезе темата от долния форум. На някои им спира двигателят, след като си отворят вратата, а на други не. Свързано е със съответната система за сигурност. Пък може и друг проблем да имаш, де... http://www.audi-sport.net/xf/threads/drivers-safelock-car-stopped-motors-when-i-open-doors-b8-5.262225/
×
×
  • Create New...