Jump to content

Citizen8200

Members
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 '02 ASZ

Персонална информация

  • Локация
    София/Разград

Последни посетители

1183 профилни разглеждания

Citizen8200's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, но се мени доста често спрямо разхода от последните няколко км, поради което не разчитам много на него.
  2. Когато спускаш на свободна разходът не е 0л/100 км, затова ти и показва колко е. 0л/100 км е когато спускаш на скорост (без да подаваш газ) - тогава бордът си показа 0.00л/100км. Това е нормално. При А3 не показва разход на място в литри/час, както при Голф 4 например.
  3. Ще се усети малко, да. И в разхода, и в ускорението, и във возията (ако идваш от 15-ки).
  4. Благодаря ти, сега видях HP-то, на мен ми хареса много като цена/характеристики, но гледам го няма наличен почти никъде - само в Plasico го намерих. Ако се поръча така Upgrade-нат с 16 ГБ РАМ, това означава, че си идва така от завода или тия от Пласико го разопаковат, отварят и слагат още РАМ? Предполагам и той работи в dual channel?
  5. Тук и тук уж пише нещо "dual-channel capable", но аз не му разбирам много. Ти какво би препоръчал до 1500 лв?
  6. Благодаря ви! Така като гледам изборът ще е между Dell и Lenovo (това със 16ГБ РАМ), но тъй като е за приятелката ми, най-вероятно дизайнът, по-ниското тегло, подсветката на клавиатурата и по-голямата батерия ще надделеят над Дел-а.
  7. Какво ви е мнението за следните модели: Acer ; Asus ; Dell ; Lenovo ; MSI ? Кой е за предпочитане (може да препоръчате и друг в този ценови диапазон)? Къде мога да видя кой с какво SSD е и съответно колко е бързо и надеждно? Благодаря!
  8. Да, слушах я и нея, пусках, спирах компресора - тихо е там.
  9. Благодаря ви, колеги! В края на месеца ще посетя майстора отново. Иначе днес слушах по-обстойно докато колата работи на място - откъм пистовия не се чуват никакви шумове, а откъм ангренажа се чуваше следния шум (видеото по-долу). Обработих аудио файла, за да премахна другите звуци на двигателя и да остане почти само този шум от ангренажа:
  10. Ясно, ще се ходи значи пак при него да си го оправи. Лошото е, че до края на месеца няма да мога, проблем ли е да карам така с пренатегнат ремък, ще се повреди ли нещо?
  11. Разбрах сега, но разполагам само с тези снимки. Тоест колкото е по-малко разстоянието между този обтегач и обтяжната ролка, толкова е по-разхлабен ангр. ремък?
  12. А, колега аз, ако можех да си ги сменям сам, нямаше да ходя по майстори. Тези снимки ми ги прати майстора, когато ги сменя (преди 2 седмици).
  13. Моят мотор е с този хидравличен обтегач/успокоител - демпер (не знам как му се вика точно), така че мисля че не може да се дължи на пренатегнат ремък, защото се натяга сам? Забравих да напиша в първия пост, че водната помпа също е сменена с оригинална (от Райно). Сега направих клип от двиг. отсек, на мен ми звучи като ролки сякаш, но не съм сигурен. Иначе колата я имам от близо 4 години, винаги сменям масло и филтри на 10 хил. км, последните две смени са с Равенол VMO 5W40. П.П. Ролките (вкл. и демпера) и ремъците са на INA.
  14. Здравейте! След смяна на ангренажен комплект, пистов ремък, обтегач пистов ремък, шайба на динамото, 4 подгревни свещи и антифриз преди 2 седмици се появи следното виене след около 2 хил.об/мин. Няма значение дали двигателят е студен/топъл. Първото клипче е от моята кола - доста слабо се чува (това е дори след като прибрах колата в гаража, за да се чуе по-добре), трябва да усилите почти на максимум или на максимум, за да го чуете. Добавям и втори клип, който намерих в Ютуб, като звукът е същият като при мен. Няма промяна във вървежа, колата не пуши грам дори при 100% товар. Разходът на масло е около 500-700 мл на 10 хил.км. 1. 2.
×
×
  • Create New...