Jump to content

ПИК

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ПИК's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Някой може ли да даде мнение за сервиза на ул. "Русаля" на гърба на басейн "Диана" в София? Сервиза изглежда голям има около 10-тина повдигача, но няма табела и ако някой не ти каже за него няма как да го откриеш дори и случайно. Забелязах, че има и луксозни автомобили и обкновенни чакащи за нещо.
  2. ПИК

    Алтернатор

    Ok. Мерси.
  3. ПИК

    Алтернатор

    Здравейте, На клипа https://www.youtube.com/watch?v=IYts0Yr3fdc е показано как се сваля алтернатор на мотор 2.0. Питането ми е дали за 3.0 мотора е по същия начин?
  4. Здравей,

     

    Налага ми се смяна на комплект вериги и обтегачите към тях на кола AUDI A6 3.0 TDI quattro 4F 225 к.с. Може ли да направя тази смяна при теб? На каква цена за труд и за колко време?

     

    Поздрави

    Петър Климентиев

    0878 77 91 84

  5. Здравей,


    Видях няколко твои менения в темата "Смяна на верига 2.7 TDI 4F" където споменаваш някакъв сервиз в Надежда и майстор на име Ники. Може ли да ми дадеш неговите координати, защото на мен ми се налага такава смяна? Ако не е тайна може ли да ми кажеш при теб на каква цена за труд стана въпросната смяна?

     

    Поздрави

×
×
  • Create New...