Jump to content

Funkijazz

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A 6

Персонална информация

  • Локация
    Sofiq

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Funkijazz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги привет Колата е Ауди а6 2.8 бензин автоматик.Проблема е следния,вече няколко пъти катогато спра и после искам да запаля няма никой не се чува и стон от дедо Ауди ,след което размествам лоста на автомата и пали от раз,според мен е някакъв датчик в скоростите някой ина ли идея!???
  2. Ясно, до тези изводи стигнах и аз благодарение на колеги който са качили кодовете и клипчета. Проблема ми е кой може да ми го оправи за това ще ви помоля за контакт на човек който разбира от Ауди и по точно тези специфични проблеми колата,е в София
  3. Днес се мъчих сам да направя диагностика с климатроника излизат следните грешки 13.3 18.3 6.1 11.3 15.3 15.5 65.1
  4. Благодаря за съвета само като видях какъв сноп са.....трябва,да намеря кадърен жичкаджия
  5. Привет карам ауди а 6 2.8 бензин 95г. Наскоро си сложих газ в един сервиз и след това светна червената лампа за температура която мига като луда в момента в които запаля сутрин.Мислих че е датчика на казанчето защото в опътването пише че тази лампа трябва да светне когато антифриза намале!!! уви смених казанчето с най скъпия варянт Хела но лампата свети .Загуба на антифриз нямам,температурата си е 90г в сервиза дигат ръце и казват неможем да помогнем. Ще съм безкрайно благодарен за мнение съвет или направо майстор който може да помогне!!
×
×
  • Create New...