Jump to content

Пламко

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Рено Клио 2

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1106 профилни разглеждания

Пламко's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пламко

    Audi e-tron

    От бая време следя да видя кога ще се появи "ел-раздела". Ето, че най-после се случи. Със здраве да я караш! Може да се направи и някаква по-обща тема, за да не цапаме тази на колегата. Но мисля, че е време да почнем да спамим усилено по темата 😁 Без да имам ел. автомобил за сега, от това което чета по темата, Ауди мисля, че са назад на този етап по отношение на пробега. Имам познат с e-tron и той потвърди също, че 350км е реалния пробег.
  2. 2013-та 3.0 TFSI на 51000км и почти най-ниската цена за стандартен филтър - кожа, куатро и автоматик. Къв е шанса деа? Според мен шанса е паднал под 0.
  3. И аз се учудих, когато първоначално написа Армеец, защото са ми плащали 250 кинта за ожулени джанти/джанта ( не си спомняма само една ли беше или 2-те от едната страна), без те да влизат в каското и вобще да бяха длъжни. За Булстрад мога да изсипя много, особено за един патладжан в пункта им в Горубляне. Армеец поне преди 2 години все още не слагаха у-во за кола до 40 000лв. Само, защото няква овца/овчар те е ядосал не слагай Х на цялата фирма. Ако си от София, мога да препоръчам офиса им до Интерпред. Драма е с паркирането, докато ти дойде реда и след тва да влезнеш с колата вътре, но може да ходиш в Събота.
  4. Този същия проблем с американските мигачи и за B8-ицата ли важи? Или там има някъв hack?
  5. Тук мисля, че и бронята и решетката са си същите
  6. Много пъти съм се изумявал как човек е готов да извади 70-80 бона ( че дори и 50-60) за 300+ коня бензин и се чуди колко ще гори??? WTF ?? Колкото ще, толкова. Тоя мотор, докато караш със 150км/ч като настъпиш до дупка и имаш чувството, че ще излезне изпод капака и ще отлети в космоса. В този момент със сигурност гори над 30. Иначе, ако караш със 100-110 на магистрала гори ~7.5. Със 150 гори около 10. В града, ако караш като бабичка и не висиш по задръствания 12-13 в най-добрия случай. Не очаквай и някви чудеса от дизела. Колата е уникална. Ако имаш възможността - атака и квото ще да става!
  7. Фаровете се сменят, ако те дразни оранжевата част в краищата на фара, а не че нещо им има. Задните мигачи светят в червено. Тук може да се наложи подмяна на стопа, ако не можеш да минеш Технотест. Втора ръка беше 500лв единия. Вместо квадратния номер отзад (който доста дразни бих казал) може да се сложи и нормален. Километража има и графа за км/ч, но аз лично така или иначе не го гледам при положение, че цифровия дисплей е с достатъчно големи цифри (за разлика от тези на пасат примерно). Иначе цената на километража беше около 2к лева отделно работа. Теоритично стария можеш да го продадеш и да избиеш няква част. Въпроса е има ли смисъл. Относно кутиите, не знам фейслифта дали все още е с типтроник. Има един колега с фейслифтова в друга тема, той може да каже.
  8. Пич, ти ми пълниш душата. Моля те пиши подробно (може би в блога ти) за всеки ъпдейт върху колата. Поздрави!
  9. Аз лично не го знаех, сори Сега като поразчетох - you press and hold the up shift paddle and it goes back into D again after a couple of seconds
  10. Пламко

    S tronic

    Избора е един - USA модел с Tiptronic
  11. Пламко

    S tronic масло

    ZF дават да се сменя маслото на 120к км. Но и по-рано да смениш, няма да сбъркаш
  12. Продавам 4 бр. летни гуми Continental 255/40/R19. Има 2 броя по-добри DOT 0815. Другире са по-лоши са DOT 3414. По-лошите (на първите 4 снимки) - 69лв на гума По-добрите (на последните 4 снимки) - 89лв на гума
  13. Понеже стана дума за джанти тук. Имам същите, като от снимките горе, но няма една, която да не е ожулена. Някой има ли представа къде могат да ги възстановят (боядисат може би) професионално, да станат като нови. И колко ще ми струва ориентировъчно?
×
×
  • Create New...