Jump to content

kaloiankirov

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A7 4G

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kaloiankirov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам Audi A7 Competition 326hp, (3хS-line) на реални 179000km ; 2015г. Колата е закупена от Германия от първи собственик, (аз съм първи в България) и е много запзена. Платени пълно автокаско(без констатирани забележки), ГО, преглед, данък. Чисто нови гуми Dunlop 275 30 21. Дистроник + всички асистенти за сигурност, matrix фарове, пълен паркинг асистент + камера и 360о парктроник, head-up дисплей, S line електрически седялки с памет и подгрев отпред и отзад, четири озонов климатроник, оригинални dark shadow edition (черни лайсни, решетка и стъкла), черен таван, музика Bose, електрически отварящ и затварящ се багажник+ отваряне с крак, active sound exhaust system и много други За повече информация и снимки: https://mobile.bg/11663011909673658
  2. И при мен го имаше същото досадно хлопане. Смених маслените тампони и изчезна на 100%. Видимо им нямаше нищо, но си хлопаха. Сложих на феби обаче, защото в Тех-ко имаха само такива и 7 месеца по-късно десния пак се разхлопа... 🤨.
  3. Дай във ляво върху него и ще прочетеш. Ако сипеш течност за чистачки ни изчезва ли ?
  4. Аз си конвертирам на .mpeg4 за да вървят, но май и .avi ставаше.
  5. Еййй голям спор значи... Няма как да редактирам заглавието или обявата, защото съм редактирал вече, но не смятам че подвеждам или лъжа някой. За мен проблема е, че не съм споменал марката , а не че не са оригинални. Всеки, който разгледа снимковия материал би се запознал веднага с това, че джантите не са АУДИ. Нека спора спре до тук, защото джантите не са никак лоши .
  6. Не съм написал оригинални АУДИ джанти. Оригинално се разбира нещо което е оригинално по марката си в случая Alutec, нещо което се вижда и е снимано специално, а не китайски реплики. Съжалявам ако някой се ппдвежда за нещо, но смятам , че се вижда ясно.
  7. Колега какво точно целиш с този пост??? Джантите са си карани на ауди А6 ... Как така те прозря мисълта, че тези джанти не са за никой модел АУДИ. Напълно оригинални немски джанти са си. Приложена е и обява със снимки, от които е видно. Не разбирам какво ти пречи моята обява за продажба та реши да се .... тук ? Просто е - не те карам да ги купуваш, не карам и никой друг, а само предлагам това което имам и т.н, затова си спами другаде!
  8. И как са хубави ли си ги представи? П.П. Снимките след малко от компютъра, че от телефона се “бъгва”.
  9. Продавам 4 бр. Пригинални, лети джанти 17” ; 5х112; 7,5J, с фтулки на вътрешния отвор на 57,1мм(Карани на Ауди А6-4Ф).- без забележки. Идеално прави и бе драскотини. Зимни гуми Good Year Ultra grip. 225/55/17 (dot3315)- 2 бр . 5.5 мм и два 5 мм.-без балони или кривини. Цената на комплекта гуми с джанти е 550 лв. Намират се в гр. София. тел 0879887739 За повече снимки : https://www.olx.bg/ad/prodavam-4-br-originalni-leti-dzhanti-s-gumi-5h112-17-CID360-ID7TO88.html
×
×
  • Create New...