Jump to content

godberg

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

godberg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нека споделя какво се случи. 1. Моя код всъщност се оказа DLP Намерих скоростна кутия със заличен код. По препоръка на s7r3l0k : Гледах датчика за задна да е на същото място. В крайна сметка кутията е от 1.6, датчика е на същото място, и по мнение на 1-2 сервиза разликата в предавателните числа не била голяма и осезаема. Сложих кутията и заспа - все едно винаги е била там p.s. След толкова звънене по обяви цял ден един от малкото коректни хора, с които успях да се свържа и в крайна сметка да си купя кутията беше Стоян ( 088 607 9627 ). Стоян изглежда коректен, информиран и адекватен. Компромиси в качеството и цената не се правят. Намира се в Ихтиман. Имаше доста свалени скоростни кутии вкл. още една за 1.6 ! Благодаря за отговорите по темата, съветите и информацията !
  2. Ами моята е DUU, тази, която съм намерил е DLP. И двете са от 1.6, 101 к.с.
  3. Разбирам, но ситуацията е следната: Колата ми трябва готова до понеделник. Препоръчаха ми да НЕ правя ремонт на моята кутия а да намеря втора употреба. Намерих кутия която е с различен код. Заслужава ли си да я сложа, ще работи ли изобщо и какво рискувам ако монтирам такава различна кутия ?
  4. Ок, а какъв би бил ефекта ако сложа скоростна кутия с различен код ?
  5. Привет колеги, Днес имах удоволствието да се разходя с моето ауди А3 8Л, 1998г. 1.6, 101к.с. Бензин, две врати и да се прибера с : - Заминал съединител - Счупена скоростна кутия Съединителя е ясен ... Търся си обаче скоростна кутия, и тук идва моя въпрос. За пръв път видях, че тея чудеса си имад КОД ( напр. DUU, DLP, etc. ) 1. Продава ли някой от вас такова животно и за какви пари ? 2. Някой знае ли нещо по въпроса за тия кодове ? Най вече ме интересува дали са взаимно заменими или трябва да търся кутия с този код, който е в момента на моята кола ? сърдечно благодаря ! Поздрави !
  6. Привет колеги. От доста време чета форума и ми помага с много неща, но за своя проблем не открих тема. Моля за помощ ! Ауди А3 8l 1998г. бензин. Преди десетина дни след запалване на колата забелязах нещо необичайно: Акумулаторчето светна 1-2 пъти за по 4-5 секунди, климатика сам се намали и усили след това и изпод капака се чу странно скърцане ( звучеше като ремък ) . Случката беше еднократна, но резултата : започна да ми прекъсва музиката. ( Важно : Player-а свети, отчита времето на песента и т.н. Спира само ЗВУКА ! ) Първоначално извадих мултимедията и вързах отново всички кабели - без резултат. След това смених всички евробукси - без резултат Отворих и хубаво почистих и затегнах всички болтове на мултимедията - без резултат. Последното, което направих - вързах 2 различни CD-та ( Пионер и Сони ) - без промяна. От около 2 седмици вече карам така. Прекъсването е произволно ! Няма значение дали колата е студена или загряла, без значение дали минавам през дупки или не. Понякога прекъсва докато карам на абсолютно равен път, понякога дори и на място като седя. Вярвате или не единствения сигурен начин да прекъсне е да навия волана наляво и да подам газ (в движение ). В момента, в който завия надясно ( или просто кривна рязко с волана надясно) музиката тръгва. ( след това продължава да прекъсва когато реши). Като цяло подозирам, че заради първата случка ( със светещия акумулатор на таблото) някъде нещо в токовете се е объркало, но това с волана е пълна мистерия за мен. Моля, ако някой има дори бегла представа какво би могло да причинява прекъсването на звука нека да пише. Приемам идеи всякакви + препоръки за сервиз/майстор в София, където мога да откарам колата за да проследят от къде идва проблема. Благодаря предварително
×
×
  • Create New...