Jump to content

neotosi

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно neotosi

  • Рожден ден 3.02.1982

Друго

  • Kaра
    Audi A8

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Пловдив/София
  • Интереси
    Всякакви

Последни посетители

1271 профилни разглеждания

neotosi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Наскоро закупих Audi A8 4.0 tdi и един от проблемите е, че обича да си хапва доста масло. Като изключим ЕГР и вихрови клапи. Някой може ли да ми даде съвет от къде да започна? Също забелязах, че уплатнителите са за смяна, но не знам дали от тях е възможно да се добавя близо литър на 1500 км. и да няма нито капка по земята. Ако някой е имал подобни проблеми, моля да пише и съм на ясно, че е възможно да има много причини за горенето на масло.
  2. Здравейте. Някой да е имал следния проблем: когато включа климатика работи 15-20 секунди и спира да духа.От какво може да е проблемът и неговите решения?
  3. neotosi

    С/без EGR

    Благодаря ти @mshbul за мнението. Аз лично предпочитам да ги сваля, почиста и оставя на мотора. Щом са сложени там, значи трябва да са там.. Дали ще ги махна физически и софтуерно или оставя и през няколко години да ги чиста - разходът е един и същ, пък колко голяма да е разликата във вървенето? Не мисля, че е голям проблем веднъж на няколко години да ги почистваш. Както ти казваш, после ще е интересно минаването на преглед.
  4. neotosi

    С/без EGR

    Здравейте. Дойде и моето време да попитам за EGR-а... От известно време ми светва чека и като го прочетеш - EGR. Много хора ми казват да го махна, но и много да не го. Някой, който е наясно би ли ми обяснил, защо е по-хубаво да го махна и защо да го оставя? Наясно съм, че ако го махна двигателят ще е по-чист, защото няма изгорели газове в него, които да изгаря още веднъж, но заслужава ли си? Благодаря
  5. neotosi

    Проблем с Радио

    А къде се намира този усилвател?
  6. neotosi

    Проблем с Радио

    Тези на не знам дали имат някакво значение и какво, но .. 😁 и след тест
  7. neotosi

    Проблем с Радио

    Здравейте, някой да знае как се оправя този проблем? Всички станции са в сиво и не могат да бъдат избрани. В радио модула няма грешка.
  8. Здравейте, колеги От известно време съм наумил, че трябва да направя ретрофит за задна камера на осмица, която е 04. Дали бихте могли да ми съдействате с информация, какво ми е нужно за да бъде успешно инсталиран? Идеята ми е да бъде максимално близък до OEM - линии, които завива с въртенето на волана, когато си например в радио или навигация и дадеш на заден ход, автоматично да прехвърля изображението от камерата на екрана и обратно. Ако това ще улесни, когато съм на заден ход не ми се показват сензорите на колата, защото няма въпросния модул. Благодаря за отделеното време.
  9. neotosi

    AIR BAG

    Колега, здравей. Трудно да ти кажа точно къде се намира, но качвам схема. Номер 17, под подлакътника.
  10. Искам да го направя, защото другата ми кола е 2015 осмица и това е едно от нещата, които ми липсват, когато се кача на тази, а си я ползвам все още и то много често. Не ме интересуват коментари, колко лесно са щели да я откраднат и колко безполезно е, защото и сега могат да я откраднат без keyless. Тези коментари са напълно излишни и искам да чуя мнения от хора, които са го правили.
  11. Здравейте, Някой да се е занимавал с ретрофит на А8 04 за keyless go? Интересуваме, какво е необходимо да накарам колата да запали с копчето, което ще се намира дясно от скоростния лост? Колата може да запали в момента без дори да е натиснат педала за спирачка, а само със завъртане на ключа.
  12. neotosi

    Проблем с радиото

    Визуализира откритите радио станции, но не са активни за избиране, а само няколко и не за постоянно. Няма грешки в радио модула.
  13. Здравейте, От известно време ми създава проблем радиото на колата. Не записва грешки, но имам съмнения за антената на тавана. Някой да е имал оидобен проблем и евентуално решението на проблема.
  14. Колеги, здравейте. Къде в София могат да направят пълно реставриране на фарове за д3? Бих предпочел да чуя и мнения от хора, които са минали през тази процедура.
  15. Да. Не споменах, че бронята е S line
×
×
  • Create New...