Jump to content

miracle96

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C7 3.0TFSI

Персонална информация

  • Локация
    Tallinn,Esti

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

miracle96's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. miracle96

    Audi a6 c7 navy problem

    Здравейте ! Имам отскоро проблем с навигацията. Тя е MMI3G+ и като и дам адрес и след това старт ми се показва на таблото OFFROAD и нищо друго,а на МмИ ми показва завоите и вс само крайната дестинация е офроуд пак. С последния софтуер и карти съм. Някакви идеи ?
  2. miracle96

    А6 C7 2013г 3.0тфси

    Здравейте! Въпросната кола я имам от днес и където и да ходя ми направи впечетление че температурата отвън която показва е +1 градус и не се променя. Вкарвах я в гаража на топло,после навън на студ и не се променя. Къде да търся проблема ?
  3. здрасти искам да попитам с каква навигация съм,версия на софтуер и на карти от коя година са,защото искам да сложа последните или да ъпдейтна всичко,че ми ги няма улиците... можеш ли да удариш едно рамо? никъде в темата не видях като моите числа и букви....http://prikachi.com/images.php?images/687/9487687q.jpg това ми е снимка на системата с картите

  4. miracle96

    Audi a4 b7 трудно пали

    Смених помпата с нова и се оправиха нещата ... беше мудна в ниските и гореше яко,но вече си има ряз и се усещат тия коне ..
  5. miracle96

    Audi a4 b7 трудно пали

    дааа минава ми,затова вече 4ти ден е пред нас като объл камък и търся съвети ремонтен комплект или рециклаж на помпата да правя ..
  6. Здравейте!Имам audi a4 b7 2.0tdi 170к.с от скоро време започна да пали мн трудно на 1-ви старт,след това си пали нормално...При последното шофиране установих,че помпата която е зад двигателя (тандем) мисля отдолу е цялата в нафта и маркучите към нея също...от климатроника не се стои вътре и мисля че капе на ауспухувата с-ма и направо излиза пушек и мирише доста неприятно...въпроса ми е дали наистина е тази помпа и дали може да се рециклира или по-добре да си взема 2-ра ръка,че гледах нови са по 400-500 лв?
×
×
  • Create New...