Jump to content

valkilmera

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно valkilmera

  • Рожден ден 26.12.1981

Друго

  • Kaра
    А3,А4-B5

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Русе

Последни посетители

392 профилни разглеждания

valkilmera's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега,виждам от една стара тема,че си търсил техническа литература за А4.Успя ли да я поръчаш? Ако да за какви пари,и ако не си вече с този модел и все пак я имаш,намерение за продажба?

    Благодаря предваеително

  2. valkilmera

    Audi A4 B5

    Опитай с капачка на казана за антифриза
  3. valkilmera

    DRL на дългите

    Темата е стра,но искам да попитам някой има ли идея или схема на цветовете на кабелите под волана с които да зхраня ДРЛ модула? По цветове! Става въпрос за А4 Б5 99г
  4. Благодаря,а за смяната имаше ли нужда от адаптации с ваг-ком,или само смяна е достатъчна?
  5. Здравей колега,намери ли решение за проблемът си? И при мен има проява на подобни симптоми 2000-140кс
  6. valkilmera

    Евросертификат

    Според мен дилъра в Русе и Кат играят заедно в интерес да се впише без този евросертификат, възможно ли е да поискам в друг град или в столицата да ми направят такъв след това да сменя талони и вече всичко ще е точно! 2 коли регистрирах по този начин,но сега явно с станали с гъ.....вете нагоре...или норматива за старите коли и "колко са вредни"....колата е в оригинално състояние,катализатор....няма премахване на нищо Скоро попаднах на обява Волга от 71г с евро 3! Какви са тия простотии...ц.цц.ц
  7. valkilmera

    Евросертификат

    От там ми изкараха нещо от сорта C6b5 или нещо такова,някъде между евро 2 и 3 обаче не искаха да го напишат така и с документа не съм сигурен в последователността на буквите,като ми казаха,че в КАТ ще го приравнява,обаче това не се случи и така стигнах до тук!
  8. valkilmera

    Евросертификат

    Здравейте и честита нова година и Йорданов ден! Въпросът ми е към всички собственици на А4 с мотор 1.8 125кс С какъв евро сертификат са вашите автомобили? Вчера регистрирах един с мотор 1.8 APT април 99г ,но в талонът не пожелаха да ми отбележат същият евросертификат въпреки ,че ходих в Хоби-кар Русе и ми издадоха документ но също непълен информационен за пред КАТ....дълга история....идеята ми е ,че по този начин влизам в данъци (Колата е внос от Испания,а такива нямат нанесен сертификат) За справка миналата година регистрирах един голф 4 1.6 105кс.със евро 4 пак по същата процедура!
  9. Здравейте на всички,имам един въпрос: Колата има ДПФ,същевременно има ли и катализатор? Скоро мйнах през процедурата с почистване на колектор и дпф(машинно),но на борд компа все още ми изкарва висок разход на гориво-6.8-7.5....преди показваше 4-4,6макс ако може за съвет?
  10. Има възможност да се подмени само бутонът,въпросът е да стигнеш до него!Лично аз го сменях като си взех друго от старият модел на А3 които имат по 2!Ако не си го оправил пиши ще потърся снимка и повече инфо!😎
  11. Здравейте нов съм във форума,също така и Горд собственик на горепосоченият автомобил! Въпросът ми е следният: -Какво трябва да се промени по Ел.системата за да поставя диодни лампички по осветлениети,без да ми изписва грешка на таблото,че е изгоряла лампа....и също така има ли такива лампички симулиращи товар от ватовете нужни за избягването на грешки? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...