Jump to content

Rage_A4

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi B7 2.0TD S Line

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Rage_A4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Препоръчайте ми сервиз за София. За рутинна поддръжка на автомобила от подписа ми.
  2. Дайте майстор за София, способен да извърши замяна на Balance shaft module с такъв от 1.9тди ПД .
  3. Rage_A4

    Смяна на двигател

    Здравей, Какъв беше проблема на стария? Питам защото аз съм със същия двигател.
  4. Много неприятно. Дано да е нещо дребно. Кажи като има диагноза.
  5. Здравейте, ще използвам темата, поради същите симптоми. Колата е A4 B7 2.0TDI. Когато колата не е пелена 10 или повече часа. При завъртане на ключа колата пали след 2-3 оборота, което не е нормално(пали трудно). Като запали започва да тресе, ако подам газ спира и след малко пак тресе. Така докато не загрее над 30% и тогава заспива (оправя се). Пали лесно, не тресе... Тези симптоми се появиха след смяна на масла и филтри. От начало си помислих че има въздух в горивния филтър но не мисля че е от него, минах 400 км (предполагам ако е имало въздух щеше да се опраши?). След като се оплаках на майсторите смениха някаква гумичка на филтъра. След чек, дава грешка на тампон на двигател, която я имаше като я взех. Имате ли съвети?
  6. Rage_A4

    A4 B7 Cruse Control

    Сменихме машинката на съединителя, сега работи. Поздрави!
  7. Rage_A4

    A4 B7 Cruse Control

    Май е от машинката на съединителя. Свалихме старата и "лостчето" не се движи нормално, засича. Утре ще поръчаме нова. Иначе в Meas. Blocks - 08 засича, спирачка, газ и бутон на круза, само съединителя не отчита. Ще ви държа в течение. П.П.. От както я купих не работеше круза но не ми оставаше време да се занимавам.
  8. Rage_A4

    A4 B7 Cruse Control

    Круз контрола не е слаган допълнително, оригинално си идва с колата. Въпросната машинка не дава грешка. Нямаме ли "Кодер", форумен?
  9. Rage_A4

    A4 B7 Cruse Control

    Здравейте, Не ми работи круз контрола. Днес се опитахме с един приятел да го активираме с VCDS по клипче от Youtube но не се получи. Дяма записани грешки за датчик на педала. Имате ли идея как да го подкарам или човек който би могъл?
  10. Имам оригинален диск с навигация. Принея менюто е на Английски и е ОК. Гласовите команди на Италиански. До колкото разборам ме пита за някакъв телефон или за друга команда, примерно да стартира нажигацията...
  11. Привет, Някой знае ли как се сменя езика на гласовите команди? И въпрос 2: Без да искам намазах с препарат скролер бутона на волана, за смяна на станциите и сега ту работи, ту не. Трудно ли е да се демонтира и почисти?
  12. Днес по магистралата на мен ми показа 7,4 струва ми се много висок този разход? Двама души в колата със 130-140. Колата е Б7, куатро, 2.0 ТДИ.
  13. Честито колега. Със здраве да си я караш!
×
×
  • Create New...