Jump to content

tihoto

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8P

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tihoto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся да купя, преден капак, броня и решетка(голяма), за Audi А3 8P, да не е фейслифт, здрави, бронята и решетката без счупени щипки и държачи. Тел. - 0884535553 .
  2. tihoto

    Safe режим на радио

    Благодаря колега!
  3. tihoto

    Safe режим на радио

    здравейте колеги,след откачане на акумулатора ,радиото си искаше кода,но се отплеснах с други работи и забравих.До тук нормално,но съпругата ми се е мъчила да го подкара и сега е в SAFE 2 режим.Въпроса ми е колко време трябва да се изчака за да може да се вкара кода.Знам ,че колкото по-голяма е цифрата след сафе,толкова по-дълго се чака.Интересува ме за този номер-2.
  4. Колега,много благодаря,жив и здрав!
  5. Благодаря,за сензора за светлина намерих,но за сензора за дъжд няма нищо.
  6. Благодаря,лошото е .че нямам достъп до тази програма.
  7. Колеги здравейте,някой да има ел.схема на свързване на сензора за дъжд и схемата за свързване на електрохроматично огледало(вътрешното ,с автоматично затъмняване) ?Благодаря!
  8. Колеги,търся машинка за задната чистачка на Audi A3 8P , здрава, нетечаща.Моля и за снимка.Колегите от Варна имат предимство,благодаря!Емайл на който да изпращате снимки - tisho@gbg.bg.
  9. Колеги,имам проблем с километража,вчера като запалих колата не работеше стрелката за отчитане на километрите и дигиталния показател за изминатите километри също не работеше.Когато изгасих колата и извадих ключа,светнаха всички лампи по километража и после изгаснаха.След това сложих пак ключа и запалих,проблеми нямаше никакви с километража.Някой да се се сблъсквал с този проблем,колата е А3 8P 2.0 DTI 2005 г. ?Само да допълня,при тест с диагностика, не беше забила никаква грешка.
  10. Кабела е чисто нов.Номера на кабела е - 5К0 971 584 С .Подържа мулти волан на VW ,Audi ,Skoda,Seat. Цена -20лв. . тел. за контакт -0884535553.
  11. Търся да купя резервна гума тип "патерица" с размери 125/70/18 ,5x112 ,за Audi A3 8p.
  12. Търся да купя комфорт модул за Audi A3 8P,двигател - BKD ,2,0 TDI 2004 г.Модула да е със следния номер-8P0 907 279 D .
  13. tihoto

    адаптация на рейка

    Не е правена адаптация на нищо.Просто взе да ми пада акумулатора и се получи това.Не е задължително да става всеки път когато се сменя акумулатор.Поне така казаха специалистите.Обикновенно ставало при постепенно падане на акумулатора.
  14. Колеги ,някой да каже сервиз във Варна ,където могат да ми адаптират рейката ?След като ми падна акумулатора,колата започна да дърпа наляво,помислих ,че е нещо от окачването или реглаж на предницата ,но се оказа ,че тези рейки,Audi A3 8p,2.0 TDI ,2004г.,правили такъв проблем след падане или смяна на акумулатор и трябвало да се адаптират.
×
×
  • Create New...