Jump to content

dlozev

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dlozev

  1. Някой има ли липсващите снимки?
  2. dlozev

    Зумер - светлини

    Благодаря колега, ще опитам да го разглобя таблото и да потърся зумера там.
  3. dlozev

    Зумер - светлини

    Благодаря! Тези дни ще махна долната кора и ще търся. Все пак ако има някой, който да знае къде може точно да се намира, ще съм благодарен да сподели.
  4. dlozev

    Зумер - светлини

    Какво точно имаш какви дупки точно да търся? Нещо не успях да те разбера.
  5. dlozev

    Зумер - светлини

    Здравейте! След свалянето на цялото табло тази зима, зумерът спря да пищи. Търсих зумер в километража, но такъв не открих. Колата е Audi A4 B5 1995г. ADR. Ще бъда благодарен, ако някой ми помогне да го открия къде се намира.
  6. Здравейте! Става въпрос за обикновено газово Landi (не инжекцион). Бихте ли ми препоръчали къде да си закарам колата за обслужване на изпарителя и смяна на единия маркуч за охладителната течност. Не търся някъде, където да ми одерат кожата или пък да си оставят ръцете. П.П. Не намерих актуална тема.
  7. dlozev

    Разлепено табло

    Защото не ми се дават 100-тина лева за смяната му, а сам не ми се хваща да го правя.
  8. dlozev

    Разлепено табло

    Здравейте! Потърсих из форума относно разлепено табло на Audi A4 B5, но открих единствено теми с предложения за лепила. Моят случай е, че отпред цялото е разлепено и запушва въздоховодите. Та въпросите ми са: Някой поправял ли го е по друг начин освен лепене? Има ли вариант да се поправи без сваляне на цялото табло?
  9. Здравейте колеги! Намерих какъв е проблема и ще споделя, ако на някой друг му се случи. На самия капак в двата края има 2 тампончета и едното идва малко по-дълго явно и се протърква в пласмасата долу. Прикачам снимки.
  10. Колеги, никой от линковете не работи. Някой ако има файловете със сервизна книжка ще съм благодарен ако го сподели.
  11. Играят ли ти оборотите? Тъй като аз скоро също имах проблеми с вакуума и излезе, че е вакуум клапана точно над колекторите, където ти е закачен висящия маркуч на снимката.
  12. Чува се от самия капак. Заснех видео:
  13. Чува се ясно, че е от багажника. Дори при лек натиск капака на багажника се чува скърцането, а дори при силно разклащане отстрани не се чува скърцане. Днес ако успея ще направя видео.
  14. За съжаление няма да е от това... Тъй като ако натисна отзад-отстрани колата, не скърца, но разклатя ли я с натиск върху капака се чува скърцане.
  15. Смазах с WD40 къде, що можеше... Но нямаше никакъв ефект.
  16. Здравейте, от около месец започна да се чува скърцане отзад в дясно. С времето се увеличаваше... Случва се при дупки и павета основно. Днес натиснах самия капак на багажника и излиза, че е от него. Има ли някой, който е имал същия проблем и как да бъде отстранен? П.С. Порових из форума и интернет, но видях, че проблемите са при Avant, за Sedan не намерих.
  17. Аз също губя охладителна течност, утре ще я закарам в сервиз, за да я погледнат, надявам се да е от този датчик...
  18. Скоро и при мен имаше такива изпълнения на дълъг път, но така и не съм проверявал за проблема, ще чакаме някой, който се е сблъсквал...
  19. dlozev

    Проблем с климатроник

    Клапите си бяха за претапициране, като при това смених и радиатора на парното(така и така се сваля цялото табло). Благодаря на всички за отзивите!
  20. dlozev

    Проблем с климатроник

    Днес ще проверя дунапрена. Водната помпа е сменяна.
  21. Здравейте! Надявам се да съм уцелил раздела! От скоро съм собственик на audi a4 b5 1.8. След като започна да захладнява времето и започнах да използвам парното установих, че не работи както трябва. Дори да го настроя на максимум, духа хладен въздух, но не и топъл, освен отпред на прозореца. Със сигурност проблема не е в задръстен радиатор, тъй като въздуха, който духа на предното стъкло дори и да увелича на максимум вентилатора, там си духа с еднаква температура. Надявам се някой да се е сблъсквал с този проблем и да ми помогне за неговото отстраняване. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Create New...