Jump to content

Pacoarabiata

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 4F 3.0 TDI BMK

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Pacoarabiata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При запалване светват и двете,след 3-4 сек. Единия гасне и ми светва грешката.
  2. Колеги,вчера ми светна грешка за изгоряла крушка на дневните светлини. Днес ги смених с нови,Осрам но пак не иска да светне и грешката продължава да я изписва!? Идея какво да правя? П.с Свалих и двата фара,отели ми се вола реших че така и така ги свалям и смених и ксенона. Разочарованието което изпитах когато новата крушка на дневните не светна беше огромно. Весели празници!
  3. Pacoarabiata

    Ел. ядове?

    Здравейте колеги, Един приятел има големи ядове с 3.0 тди ASB Като влезнах вътре беше като на концерт на Tiesto.Няма лампа която да не е светила,което ме навежда на мисълта че проблема може да е електрически?! Преди 4-5 месеца му сменяха и ECUто защото (майсторите) мислеха че от там е проблема! Вчера му се разсвети пак и не иска да запали докато не се изчистят грешките!? Имате ли идея какво се случва и бихте ли го опътили към някой който наистина си разбира от работата? За София . Благодаря момчета!
  4. След чистене на грешката при палене лоста не помръдва,махах слагах букса пак не мърда 🤔 Ръчно се движи! ? Как да разбера дали вихровата или моторчето не работи?
  5. На ръка вчера мърдаше,днес мотора беше загрял и не можах да го пробвам. Утре ще изчистя грешката е ще погледна и ще пиша! Благодаря!
  6. Еми така ми дойде комплекта от Англия Вихровата с новия лост не помръдва
  7. Точно комплект взех но смених само лоста който не се задържаше на ябълката! Като се откачи ми светна CHECK ENGINE,сега изгасна но на диагностиката..
  8. Колеги,днес смених лоста на едната клапа. На диагностиката ми остава грешката! Почвам да се чудя правилно ли сложих новия лост. Новия лост го цъкнах и седи надолу,а фабричния е нагоре!? Има ли начин да съм объркал нещо?
  9. Благодаря колега, със сигурност ще сме двама.
  10. Колеги,мога ли сам да си сменя хидравличната течност и как? Вчера се спука маркуча и всичко се изсипа,намерих един пишман майстор който ми е сипал червена течност вместо зелена. Искам в събота да си я сменя,как да махна чирвената течност? Благодаря! Колата е 3.0тди 224кс.
  11. Pacoarabiata

    Въпроси за MMI

    Колеги,а това зелено меню може ли да се отключи с диагностика Delphi?
  12. Колеги,вчера свалих прозореца на задна врата и като тръгнах да го вдигам се вдигна до половина и пак слезе,и така докато не му помогнах с ръка!? Идея какъв е проблема?
  13. Благодаря! А трябва ли да се чува? Предполагам че се сваля казанчето,а от къде се стига до него?
  14. Момчета,спряха да ми пръскат пръскалките и на предно и на задно стъкло!? Свалих ги изчистих ги,продухах ги и пак нищо. Не чувам помпата при пръскане а и не съм сигурен дали трябва да я чувам(не съм обръщал внимание) Идеи? Къде се намира помпата за пръскалките?
×
×
  • Create New...