Jump to content

Vlad91

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 1,9 tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vlad91's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,при мен проблема е следния. Когато пусна климатроника на топло или студено,няма значение. Се чува постоянно някакво местене на клапите. Същото се получава след като изгася колата,няколко минути след това го прави същото.Закачихме я на Ваг комп,изкара няколко грешки,изчистихме ги и пуснахме адаптация. След нея не записа никакви грешки и нещата се оправиха за един ден. Сега прави пак същото....е по-малко като интервал от време,но го прави.Ако извадя моторчетата и ги почистя ще се оправят ли или направо да сменя всичките,защото имам друга а 4-ка за части,която нямаше този проблем?
  2. Здравей,как става самото вадене на огледалата,гледах някакво клипче на което вадят кората на вратата,тонколоната за да стигнат първо до кабела,има ли по-лесен вариант или не?
  3. Vlad91

    Питанка за а4 б6

    Здравейте колеги,загледал съм отново една б6-ца 1.9 тди. 130кс Уж нов внос,във Враца е колата.Утре ще отида да я видя,та въпроса ми е какво скрито може да има като проблеми,знам че колата е до късмет,но все пак искам да намаля бъдещи проблеми. Мога да взема Ваг-ком,но незнам какво да гледам с него? Ще съм много благодарен ако изкажете мнения.
  4. Ами мойте уважения,ама колегата да качи снимки на колата сега,а не преди 10 години когато я е внесъл в България. Разкарва хората напразно да видят кола която няма незасегнат от ръжда детайл!
  5. Само да те поправя че може да си ги поръчаш от всеки един магазин за авто части,само ти трябва номера
  6. нито една от снимките не се отваря
  7. защо просто не си вземеш друга жабка от морга
  8. От месец обикалям по автокъщите за нова б6-ца и гледам че при еднакъв код на мотора на едни коли едната перка е зацепена и върти постоянно а при други(като моято бивша) не.Кой е по-добрия варинат и защо са направени по различен начин?
  9. джойстика когато ти е в положение прибиране,огледалата се прибират веднага,няма как да те изчакат да излезеш от колата и да я заключих
  10. Здравейте,някой има ли представа на 1,9 тди с 6 скорости на какви обороти е при 150км/ч И като цяло имали голяма разлика между 5 и 6 та скорост при дизелите? Благодаря
  11. Благодаря за отговорите.
  12. Здравейте,от двигателите 2,5тди в а4 б6 кой от двата има по-малко проблеми? Благодаря
  13. Е ти явно си единсвения който си купува музика от itunes
  14. Vlad91

    Катастрофа

    И аз така им отговорих като питах за моята и си тръгнах
×
×
  • Create New...