Jump to content

LilBoat

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.9 TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

LilBoat's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, Как е разглоби и настрой? И аз май съм с такава аларма и днес спря да ми работи копчето за отключване, но паник бутона дето пуска свирката на алармата си работи. Който и бутон да натисна обаче лампичката на дистанционното свети. Ето с това дистанционно съм:
  2. Добър ден, Значи на много места прочетох, че на а3 8л предните говорители са 13 см. Купих си 13 см говорители, но са прекалено големи за да се завият всички болтове на моята а3 1998, само 1 може да се завие. Също проблем ли е, ако говорителите се опират в кората и следователно вратата? Да ги връщам ли и да вземам 10 см или да направя "адаптер" от шперплат и да наместя 13 сантиметровите? Не намерих да се продават вече готови адаптери за говорители, които ще ми свършат работа.
  3. Добър ден, Купих си Audi A3 1.9 TDI 110 коня 1998 г. Днес го взех и по едно време се появи един проблем - почти винаги (90% от опитите) издава някакъв хърцащ звук, като давам на първа. Натиснал съм съединителя до долу и гледам внимателно да превключвам, но пак се чува някакъв скърцащ звук. На никоя друга скорост не се чува това, само на първа. Като я взех нямаше такъв проблем и след няколко часа се появи. Също първоначално като тръгвам не издава този звук първата скорост, но като покарам малко започва все по-често. Някаква идея от какво може да е това? Утре ще ходя и на монтьор да видим какво ще каже. Другото което е - като е на неутрална леко трепти съединителят като го натисна съвсем лекичко, но това май е нормално според една теба във VW форума.
×
×
  • Create New...