Jump to content

Toto9531

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6 (4B,C5)

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Toto9531's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. AKE quattro автомат 180 hp
  2. Повярвай ми има помпа от нея излизат два маркуч единият е за излишното а другият е директен до горивният филтър. Незнам на кой модел си виждал без помпа за ниско налягане но моят има.
  3. Помпа за ниско налягане на горивото в резервоара, тя подкачва гориво до горивният филтър кое от това не ти е ясно. За инфо автомобилът е quattro.
  4. Здравейте колеги наскоро се натъкнах на един голям проблем за мен. Смених маслото на двигателя, горивен, въздушен филтър и искарах колата да я тествам, но докато ускорявам автомобила ИЗГАСНА. Установих че не достига гориво до горивният филтър. Проверих дали работи помпата за ниско налягане посредством директен ток и работи, пробвах с релето и то си цъка. Немога да си обясня от къде идва проблема, нуждая се от съвет благодаря предварително.
  5. Toto9531

    Бавна реакция

    Здравейте колеги имам проблем с автомобила, AUDI A6 C5 2.5 180hp quattro. Като настъпя педала на газта малко се замисля и чак тогава се наема, та се чудех дали може да е от ГНП-то да се регулират градусите. И мисля че само предното предаване работи възможно ли е това. Благодаря предварително.
  6. Здравейте колеги не вярвах че е възможно да закъсам с quattro-то но се случи, докато се опитвах да се измъкна забелязах че само задните колела се задвижват предните не сработват, а предният ден си се кефих в снега и quattro-то си работеше, бихте ли ме светнали как е възможно да се случи това, моторът е 2.5 TDI. Благодаря предварително.
  7. Само му смених разпределителните валове и след ремонта го закачих на диагностиката и не иска да се свързва с двиг. Преди това автомобилът чакаше година и половина за ремонт със скъсан ангренаж
  8. Здравейте колеги имам audi A6 2.5 TDI На скоро си смених разпределителните валове стегнат автомобила но тръгвам да го закачам с диагностиката (delphy) въвеждам Вин номера следователно моделът излиза и при опит за свързване с двигателя ме отхвърля. При свързване с ABS, скоростна кутия и тем подобни опции успява да се свърже но с компютъра на двигателя не става ще съм ви благодарен ако ме посъветвате как да постъпя.
  9. Здравейте колеги на скоро си купих audi A6 2.5 TDI, забелязах че има проблем със скоростната кутия, като префключа на типтроник и не сработва бихте ли ме посъветвали как бих могъл да се справя с проблема благодаря ви предварително.
  10. Благодаря за информацията.
  11. Здравейте колеги имам нужда от малко информация относно 2.5 TDI моторите. Интересуваме това дали има разлика в разпределителните валове на 2.5 TDI 180 к.с. и 2.5 TDI 150 к.с. благодаря предварително.
×
×
  • Create New...