Jump to content

Motzoth

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 B5 TDI 1999

Motzoth's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема ми е точно противоположен на тази тема и не знам дали е за тук, но ще си го напиша. Колата е фейслифтовата, а имам броня която е пре фейс и искам да си я монтирам, но не става. Майстора каза, че не става. Какво е нужно да си набавя, за да стане. Вложих доста пари в тази броня вече и не ми се търси нова. Задължително ли е да сменям калници, за да стане префейсовата на моята кола?
  2. Здравей колега, Имаш ли налична предна броня за 1,9?
  3. Здравей, колега, Имаш ли предна броня ( с халогените отпред) заА4Б5 '99 ТДИ авант?
  4. Здравей, колега, Имаш ли в наличност и на каква цена предна броня с халогени за А4 Б5 '99 авант? Ако е сива още по добре. Може и на лично, нямам проблеми.
  5. Здравейте, Проблема ми е следния: фаровете ми осветяват много слабо. Не мога да преценя от къде е проблема тъй като колата я купих с това осветление. Разликата с къси или само габарити е почти никаква и докато лятото не ми правеше чак такъв проблем сега усещам дискомфорт при шофиране. Лупите изглеждат леко матово затъмнени, а крушката на късите, както написах по-горе почти няма разлика с габаритите. Утре ми е свободен ден и мисля да я отворя, но не знам какво да направя.
×
×
  • Create New...