Jump to content

batgeorgi1

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    пешо

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

batgeorgi1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Гореше ли ти масло, колега? И ако да - колко? Знам, че следващият мотор е маслояда, но и за този има отзиви.
  2. Здравейте бъдещи колеги! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11664444575718713&slink=pu8hqs Някой дали може да изкаже преки впечатления от тази кола? И като цяло мнение също ще е полезно. Ясно ми е, че този мотор може и да похапва масло..
  3. това е ясно, затова не се хвърлям на първата, ще оглеждам яко ако не е тайна да кажеш тия 5к належащ разход какво покриха? благодаря предварително!
  4. Напълно съм съгласен, мнението ми беше написано по повод на струващата 9 хиляди, преди обслужване, б6-ца.
  5. В добро техническо състояние, поддържана от съвестен шофер...то е ясно че на 10+ години кола амортизацията си я има, каквото и да правиш, ама все пак има разлика дали си пазиш колата или я караш на умирачка. Пак казвам - не съм никакъв разбирач, просто харесвам Ауди и бих искал да си взема такава кола, не искам да влизам в излишни спорове.
  6. добре де, аз, че съм гол в тая област е ясно, ама почти 9 бона за кола на тези години? като се има предвид, че трябва да се регистрира и обслужи, евентуално и гуми ...тя отива на 11? не е ли по-добре тогава да се търси читава Б7-ца за тези пари?
  7. ето какво изскочи за първата, очевидно връщане на едни 300км в рамките на Юни - Август тази година (поне аз така го разтълкувам, защото хич не разбирам) и едни доста съмнителни 5000км за 6 години. Може да се разходя да видя какво е положението вътре...ама май няма да яде асан баница....предпочитам да видя 250-260к ама да са реални...
  8. http://www.cars.bg/offer/c2399541 ръчка на 3.0 тди? мнения?
  9. утре ще я проверя по номера на рамата, да видим какво ще излезе
  10. Здравейте, Нов съм във форума, изчел съм доста теми и попаднах на тази обява: http://www.cars.bg/offer/c2405572 Сега, не съм някакъв прещракал и ми е пределно ясно, че сигурно има някаква мушендия, НО ако все пак по някаква чудна вселенска случайност, тоя автомобил наистина е на 40 800 км, за какво друго трябва да гледам? За двигателя съм чел, че уж е железен, наясно съм, че окачването е тип "една камара алуминиеви носачи, който не са правени за българските пътища"....за скоростната кутия някакви мнения?
×
×
  • Create New...