Jump to content

Qnek

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Qnek

  • Рожден ден 4.09.1991

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Qnek's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега аз имам подобрен проблем, но трябва да загася и запаля наново. Турбото е здраво вакум помпата също. Казаха да проверя клапана който е на капака на двигателя.
  2. Qnek

    Комфортмодул

    Колега аз също сменях модул и не можах да намеря като моя, но намерих един руски сайт в който много добре бяха описани заместителите. Има две групи модули, едната не е съвместима с другата и модулите не стават една за друга дори и и да отговарят екстрите на модула. Също така има голямо значение с колко ел, стъкла си, ако си с две и вземеш модул с четири няма да ти се заключват задните врати.
  3. Колеги при мен проблема е, че тази шайба вече я купувам за 3-ти път... постоянно пада. Последния път я намерих на кората под двигателя, от какво може да е проблема. При монтиране на нова слагаме лепило на болта сложихме и по дълъг болт 16mm, и сега постоянно си я претягам периодично за да не взимам пак нова. Малко помощ ако може
  4. колеги аз си мисля, че имам някакъв проблем с тази ролка на алтернатора. Смених всички ремъци и ролки и като пусна климатроника и ми свиреше ремъка. Ходих до сервиза казаха, че тая ролка е блокирала и е преебала ремъка. Смених я, но сега отвреме на време пак пресвирва, от какво може да е и вие как се справихте с този проблем?
  5. Колега, а ако не е тайна за каква цена се сдоби с тях? Благодаря предварително!
  6. цвят: Сива тип: обикновенна Екстри: надуване и подгрев
  7. Колега аз сменях комфорт модул. Мен не ми се смъкваха стъклата, но след подмяна всичко е точно. Много е важно да спазиш серията на модула, а не последната буква. Разрови се в един руски сайт имаше всички модули кой към коя серия се води, тъй като на твоя модул има заместител, но ако е от друга серия няма да ти свърши работа дори и да покрива едни и същи екстри.
  8. ми колега аз това не мога да го направя или трябва да разпъна колана до край и да го хвана някъде да не се прибира или я лягам и мача свършва. Явно при самото лягане на седалката. горе на колана имаш един стопер и не позволява да се прибира повече, а при мен го е нямало. Нямам друго обяснение защо при лягане се прибира колана.
  9. Ами няма как да го снимам колега щото колана вече е мираж... както казах наложи се да го режа за да ги изправя. Колегата по горе беше писал да вдигам седалката плавно, но и така не става. При нормален стоеж на седалката колана си работеше безупречно разпъваше се прибираше се, при по рязко дърпане се заключва, но всичко приключва след смъкването на седалката, колана се прибира и няма разпъване. Взех си нов салон за задните седалки за го сменя и сега забелязах, че на колана има фиксатор който да не позволява да се прибира до такава степен за да блокира.
  10. Не е закопчан, преди да я смъкна колана се движи нормално, смъквам я и няма вдигане...
  11. Колеги аз имам следния проблем, когато смъкна голямата седалка с вградения колан той се заключва и не мога да вдигна седалката, освен ако не изкъртя болта или срежа колана. На какво може да се дължи това и има ли вариант за откопчаване на тая седалка?
×
×
  • Create New...