Jump to content

georgigty

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6 c6

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

georgigty's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, някой сменял ли е регулиращ клапан на компресора на климатика, понеже гледах, че само ктиайски продават и ме посъветваха целият компресор да сменя ! Ще се радвам някой ако е сменял да сподели каква марка е избрал и дали е доволен. Благодаря !
  2. Здравейте, намерих кола на части със същият салон като моя но с подгрев. Моите седалки са само с копче за ломбалната упора. Освен седалки, кабели и управление на климатроника, друго ще ми е необходимо ли. Също така задната седалка на колата която е на части е с подгрев но е седан, дали ще стане на комби. Благодаря!
  3. Здравейте, случвало ли се е на някой да счупи биелен лагер на 3.0тди мотор от първо поколение. И ако да какви са симптомите! Благодаря!
  4. Здравейте, колеги чудя се от известно време дали да сложа нормално окачване. Сега съм със спортно червените амортесьори,но ми се иска колата да е малко по-висока аа и доста твърдо вози сега. Въпросът ми е има ли смисъл, ще се подобри ли возията с 18ки джанти и само амортесьори плюс прожини ли трябва да смена. Благодаря
  5. georgigty

    Чип за а6 3.0 тди?

    Благодаря, това ми звучи доста добре значи като си карам през повечето време нормално няма и толкова да натоварвам основните компоненти като скорости, турбо и тн.
  6. georgigty

    Чип за а6 3.0 тди?

    Извинявам се, че пиша в темата на колегата но и аз съм се замислил за чип. Искам да попитам освен разлика във вървежа при нормално карана ще бъде ли по-висок разходът на гориво от стокова кола.
  7. При мен го гледах последно с едно от тези wifi obd и стига до 1.4 бара.
  8. Ако се те не би ли трябвало да избива грешка. Аа иначе знаете ли на стокова 233коня до колко бара надува турбото?
  9. Мерси ще погледна. Забравих все пак да спомена, че колата е с 3.0TDI
  10. Здравейте, забелязах един много странен звук след 1200 1300 оборота до към 3000 се чува наподобява свистене на компресор и май идва от дясната горивна рейка поне така ми се струва. Възможно ли е да е от там. Иначе колата си върви перфектно не пуши няма разлика в разхода.а Vcds нищо не излиза. Имате ли идея на какво може да се дължи този звук. Благодаря!
  11. Ок, мерси ще проверя в някоя с босе как е. Мен основно ме кефи факта, че имат и 2 централни говорителя. Аа иначе освен кори на врати и прагове нещо друго трябва ли да се сваля и дали трябва прекодиране на мми
  12. Здравейте, заслужава ли си да се замени стандартната аудио система с bose и дали е много игра процедурата. Благодаря
  13. Не знам и аз това се чудя това за тест на турбото ли е
  14. Да там влизаш само ще ти изпищи ESP но след като излезнеш от модула ще се махне.
  15. Аа стойностите на дюзите как ви се струват и дали е възможно ако са запушени от там да идва по бавното ускорение.Иначе колата си има тяга от турбото смисъл преди да сменя дебитомера много по-тромава ми се струваше.
×
×
  • Create New...