Jump to content

ArTe

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ArTe's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ArTe

    Проблем при палене.

    Много жалко, че си ми доста далеч, a така "бардисала" нещо не ми се иска да пробвам.. Винаги оставям волана в това положение, пробрах преди да я закачим "хватката" с ръчното отключване и всичко останало, но уви пак без ефект..
  2. ArTe

    Проблем при палене.

    Не. Беше ми препоръчан в специалист в тази област със сериозна апаратура, това е по думите на човека, който ми обслужва колата, а също и работи с него в дадени аспекти. От Добрич е въпросното лице. След 3 дни имам път към Габрово, но ми е малко рисково да тръгна така, иначе бих се вслушал в неговото мнение със сигурност. Но като цяло тази манипулация ми дават като най-добър вариант и най-удобен за мен, като локация.
  3. ArTe

    Проблем при палене.

    След направената диагностика и изтриване на грешките, колата запали. Грешките бяха следните: Вирианта, който ми беше даден е да се премахне заключващия механизъм, пренастройване и т. н. Цялата процедура около 350- 400 лв.
  4. ArTe

    Проблем при палене.

    Нямам ,но с това смятам да пробвам утре дано и да има някакво подобрение.
  5. ArTe

    Проблем при палене.

    Видях, че се говори из форума конкретно за тях, но са ми на другия край на България, малко трудно ми се вижда да се обърна към тях за съжаление.
  6. ArTe

    Проблем при палене.

    Реших да оставя плюса откачен, утре при свързване ще пробвам и този вариант евентуално. Честно казано този проблем ми е гъста, гъста '' мъгла ''. И малко съм притеснен, не толкова от самия проблем, а от намирането на компетентен човек, който да го разреши.
  7. ArTe

    Проблем при палене.

    Пробвах с акумулатора в малко по-дълъг интервал, но нямаше резултат за съжаление.. За друго просто нямах време днес да предприема, а и варианта ми е да търся хора от варна, в моя град такива компетентни лица просто няма... Затова и реших да събера мнения от хора патили от това и стигнали до решение на проблема..
  8. Здравейте, Имам следният проблем, качвайки се в колата днес, слагайки ключа не се чува звук( отключващ волана), не светва нищо по таблото. MMI, радио, плафони, централно, фарове си работят, но нищо по таблото и не може да запали. Също така проверих през setup-a живота на акумулатора е на 100%. Четох и рових всевъзможни теми и какво ли не, но... Пробвах също да сменя батерията на ключа, но нямаше ефект. Ще съм много благодарен, ако някой може да даде полезна информация относно този казус. Колата е A6 C6 4F 2004 2.0 TDI 140к.с Също така да добавя, че последните няколко дни , когато отключва и заключва волана звука се чуваше по слабо/лениво/.
×
×
  • Create New...