Jump to content

miroslav979

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    на революция

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

miroslav979's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Бензин е. Добре ще погледна бензиновата помпа.
  2. Здравейте, колеги имам проблем при паленето. Като тръгна да е паля от първия път не става. Винаги трябва втори път и после пали без проблем. Колата го прави само при първото палене за деня. (върти на стартер и акомулатора е чисто нов)
  3. Благодаря за информацията.
  4. Здравейте, решил съм при следващата смяна на накладки и дискове да сложа по-големи и съм се спрял на тези от S3. Може ли някой да ми каже какво ще бъде нужно да взема от S3.
  5. Здравейте, колеги търся крайно гърне тип двуцевка на ф60 (без китайски)
  6. Здравейте, колеги може ли да ми препоръчате място в София където да ми направят цялостна генерация на колата. Извинявам се ако не е за тук този пост
  7. Здравейте, дойде време за смяна на турбото и реших да сложа малко по-голямо K04 от s3 и имам запитване какво друго трябва да сменя защото аз знам за дюзи, интейк, всмукателен и изпускателен колектор и даунпайп. Ще съм много благодарен ако ми кажете какво точно трябва да взема.
  8. Здравейте, колата е Audi 1.8T quattro 150коня с чип така съм е взел. Като стигне 3000 оборота почва да прекъсва а изпарителя е до 350кс. Някой имал ли е такъв проблем и възможно ли да е от неправилна настройка ?
  9. Здравейте, колеги карам Audi A3 1.8T quattro 150кс (колата има чип) може ли да ми кажете какви леки подобрения мога на направя ?
  10. Сложил съм фейслифтови TYC
  11. Здравейте, ще слагам нови фарове и съм решил да купя нови крушки. Какво бихте ми препоръчали да сложа ксенон,лед или обикновени крушки ?
  12. Значи просто си взимам s3 сетъп-а (А от какво се състои той?)
  13. Еми аз имам чип и колата е около 180-190 коня поне така са ми казали
×
×
  • Create New...