Jump to content

HristoDinev

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

HristoDinev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, От известно време насам видях в нета, че има някои б6 с автоматично прибиране на огледалата след заключване и съответно изкaрването им обратно. Как мога да го кодирам през ВАГ-КОМ? Мога ли изобщо? Ако знаете как да го направя, благодаря предварително.
  2. Здравейте, вчера разбрах случайно, че имам печка в колата Реших да я наглася с под час и ден и да се пусне днес. Слезнах да видя кво става и имаше супер много пушек не знам дали е нормално това. Може ли да се запали това нещо, че все пак работи на бензин ... Бях паркирал колата в гаража... Според мене не е нормално да работи така или е от това, че не е пускана много време?
  3. Аз искам да ми дадете координати във Варна. Благодаря.
  4. Здравейте, колеги. Пускам тази тема тъй като прочитам стари теми от 2008 - 2009 и прочие, че в София има един човек, който поправя мултитроници. Тъй като и аз имам сходните проблеми като на един колега, който е пуснал тема 2008-ма ( http://audibg.com/forum/index.php?/topic/37984-мултитроник-проблем/&page=1 ). От София съм и искам да знам все още ли само един човек на име Мишо, който е от Горубляне и поправя тези проблеми на автомата? Ако знаете други сервизи, моля споделете, за да можем да актуализираме информацията във форума. Благодаря предварително. На модераторите се извинявам, ако съм пуснал темата на грешното място.
  5. Благодаря за съдържателния коментар. Повече такива да имаше.
  6. Малко ми омръзна да чета само.за 1.8т .... Няма да си взема тоя двигател не ми е интересен не е това, което искам затова ЧЕТЕТЕ какво съм написал по темата и какво ме интересува(към колегите, които развалиха темата)
  7. Пичове благодаря за информацията макар и на моменти да преминаваше леко в спор... Колкото до това къде и какво мога да прочета, аз се възползвах от заглавието на раздела. Щом има такава опция ровенето е губене на време при положение, че има хора, които ще ти отговорят бързо и ще ти дадат информацията отсята. Проблема не е в данъка или дали ще давам повече пари за бензин идеята ми е, че искам да си взема кола, която да се превърне в семейна и когато реша да изпреваря за не се чудя кво да правя.
  8. Колебая се между тези два мотора, искам да си взема кола, която като я изкарам на дълго няма да ме натоварва по време на пътя и другата причина е, че сме четири човека искам да ни бъде по-удобно по време на път. Сега, понеже прочетох доста теми, поствах в социалната мрежа и т.н. реших да попитам и тук. 1.Истина ли е, че подръжката на 2.7битурбо е като на два 1.8т? 2.кой от двата двигателя е по-лек за поддръжка? 3.Първоначалните разходи и по двата какви са? 4.Кои са проблемите от които най-често се оплаквате (към колегите, които ги притежават)? 5.В какъв ценови диапазон мога да намеря кола и от двата двигателя без да се налага да й стана роб докато си я направя сигурна за шофиране? 6.За какви проблеми трябва да гледам като отида на място? Благодаря предварително. С пожелание за ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!
×
×
  • Create New...