Jump to content

novaka993

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 , 1.9 TDI ,

novaka993's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря !
  2. Здравейте,колеги ! Имам една питанка.Имам 1.9 110 коня , 1999 година.. И трябва да си сменя предния ляв мигач до фара които е. Защото стария е бил залепен заради счупени щипки. Гледах аз,как да го захвана се чудех.Умувах,изгубих доста време хаха.. кофти е като е за пръв път но викам да питам.. че с питане знам далеч се стига. Как се захваща въпросния мигач... За какво трябва да гледам пружина ли .. каналчета ли.. щипки ли .. е*еш ли маму ;д . Благодаря за вниманието предварително и весело посрещане на 2019 !
  3. ако ще е само джанта добре е .. хаха благодаря все пак
  4. попринцип за красотата но ако ще навредя на колата по някакъв начин или ще ми влезе в ущърб,ще я оставя на 15ки за тва искам да проуча максимално въпроса
  5. Здравейте,пичове! Така като както се подразбира съм нов аматьрче още в темата с поддръжката на коли и специално с Ауди да питам. Имам Ауди а3 110 коня 1999 година ... питах много и получих много мнения .. Но мисля че, тук ще е най-доброто място където да получа конкретен отговор. Колата ми е с 15 ки на атмосфери 1.9 , 2.0 ... Мога ли да я вдигна през пролетта , лято , есен на 16ки , 17ки , 18ки и ако мога трябва ли да некво подсилване на окачването , тампончета , шарнирчета , амортисьори и атмосферки според големината и каква е най-подходяща или айде не най по скоро препоръчителна големина освен 15-ките. Питам защото на 15ки е супер возията , но малко ме е шубе 'щото получавам мнения,че ако я вдигна ще имам проблеми с предници , леща щяло да става всичко и т.н. Та да си я карам ли като цяло с 15ки или мога да си я вдигам нагоре и ако мога колко и трябва ли нещо да променя по окачването ако я вдигна? Благодаря за отделеното време предварително и се извинявам ако има грешки някъде.
×
×
  • Create New...