Jump to content

SoulPeace

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    самолет

Персонална информация

  • Локация
    Плевен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

SoulPeace's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги. Днес сутринта съсед ми звънна, че на колата свети ляв халоген. Намерих колата с паднал акумулатор. Дадохме ток, левият халоген продължи да свети( десният не), къси на ляв фар не светеха ( LED светлините светеха и на двата фара) След няколко пъти прецъкване на фаровете от копчето, халогена угасна и светнаха и късите. Тръгнах да прибера колата в гаража за да я оставя да се зарежда акумулатора, но се оказа че волана е супер твърд, а в последствие при тест за повторно палене на колата в гаража, този път пък на десният фар ЛЕД осветлението не работи. Вчера при прибиране от работа не съм забелязъл никакви проблеми, шумове и т.н. През ноща валя дъжд, не знам дали това може да е някаква причина.
  2. Сравнително лесно, корите е проблема да не счупиш щипки. Има 2-3 видеа в youtube, разгледай
  3. Доколкото четох, трябва да се отворят бравите и да се почисти нагар от моторчето, в по-голямата част от случайте. Повечето "майстори" направо сменят с нови, но имат оправяне.
  4. Извинявам се, че вдигам стара тема, но дали може някой да ме ориентира какъв кабел да си взема. Колата е Audi a4 Avant B8 2008 година , 2.0 143 коня. Целта ми най-вече е кодиране на нови функции като функция бордюр и т.н. и триене на грешки ако се появят в бъдеще. Ще съм благодарен за някой линк към олх или подобни сайтове.
  5. Ако я оправиш ще се радвам да кажеш къде, как и за колко Поздрави!
  6. Явно проблема си е един и същ, въпроса е, че не знам аз за град Плевен към кого да се обърна да ги оправи. Не ми се вкарва в приключения сам да ги разглабям.
  7. Ясно. Въпроса е да намеря човек в Плевен който да се навие да ги оправи. Ако някой може да ме насочи, ще съм благодарен.
  8. Благодаря за отговора, притеснява ме, че задната врата се чува отключване при натискане на бутона на ключа, а предната се чува нещо като жужене от ключалката. Дали става дума за горе долу един и същ проблем?
  9. Здравейте, двете десни врати на колата не се отварят след отключване отвън. Веднъж отворени отвътре, вече няма грижи. Четох доста за проблема и горе долу ми е ясно, че идва от машинките за отключване. Преди да дам една шепа пари за смяната им, ще ви помоля ако може да ме посъветвате какво мога сам да направя или да ме насочите към сервиз/човек които се занимава с подобно нещо в гр. Плевен. Гледах цени за вяка брава от към 180 лева, дали има по-евтини на алтернативни марки? Ще съм благодарен за всеки един съвет.
×
×
  • Create New...