Jump to content

JuliePetcoff

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

JuliePetcoff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за предположението. И за любезността И един отговор... ча чий фуй щеше да има сервизи на всеки километър, ако всеки знаеше как се отваря капака на мотора.
  2. Здравейте, преди около месец купих Ауди А6 С4, 1996 година, 2.0 бензин/газ. Трудно палеше (пали само на бензин и след 2000 оборота прехвърля на газ). Закарах я на майстор и той смени дистрибуторната капачка и свещите. Всичко беше наред до следващата сутрин, когато първо запали още по-трудно от преди, второ - светна няколко пъти лампата с внимание в средата, както и тази за ABS, след това запали, но държеше не повече от 500-600 оборота и на светофарите гаснеше. Закарах я пак при майстора и той регулира работата на мотора, когато работи на газ (каза, че на бензин никога повече нямало да заработи). Днес сутринта запали (трудно). Заработи на 900 оборота (след 15 Мин работа на място) и беше наред. Вечерта обаче отново след 15 Мин работа, пуснах педала на газта за да видя дали се е “закрепила”, не беше, паднаха оборотите, подадох газ и нещо изпука, изгасна и повече не запали. Освен това отново лампата на АВС и символът с внимание светнаха. Ако някой има някакви препоръки, ще съм много благодарна! Хубава вечер на всички
×
×
  • Create New...