Jump to content

vigizzle

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 2.0TDI

Последни посетители

1130 профилни разглеждания

vigizzle's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Търся такава броня от снимката (A3 8P S Line)
  2. Здравейте колеги! Продавам ляв и десен стоп за Ауди А3 8Р в перфектно състояние. Продавам ги поотделно защото са различна гама, единия е светъл, другия е тъмен. Без забележки. Левият е с номер 8P0 945 095, а десният е с номер 8P0 945 096. Цената за бр. е 85 лв. Ако някой прояви интерес към двата цената е 165 лв. 0893622256 или лс.
  3. Благодаря Ви, за бързата и точна информация!
  4. Аз се извинявам ако съм те обидил, извинявам се ако е прозвучало така, но на мен ми се стори малко подигравателно от твоя страна, просто наистина не разбирам толкова много и затова задавам тъпи въпроси. А колкото до теб bsdnikolov евала ти правя. В темите които съм успял да прочета доста хора те хвалят, разбираш може би наистина много, търсят те да им помогнеш с нещо и аз нямам нищо лично към теб, дори ти се кефя че разбираш толкова много, може би твоят пост ми се стори малко подигравателен
  5. това което съм написал и за което питам са неща които съм чел из различни сайтове, казах че не разбирам извиних се за тъпия въпрос и НЕ НЯМАМ СИ ИДЕЯ КАКВО СА 8000 ЛУМЕНА, АКО МАЛКО СЕ БЕШЕ ЗАМИСЛИЛ НЕ СЛУЧАЙНО СЪМ УТОЧНИЛ ЧЕ СЪМ НЕ КОМПЕТЕНТЕН В ТИЯ НЕЩА, МАЛКО ПО ЛЕКО ДРУГИЯ ПЪТ С ОТГОВОРИТЕ, БЛАГОДАРЯ ЧЕ БЕШЕ ТАКА ДОБЪР ДА ОТГОВОРИШ. СЪОБРАЗЯВАЙ СЕ МАЛКО ЩОТО НЕ СЪМ ОТ ПИШЛЕМЕТАТА ЗАД ЛАПТОПА КОИТО ЗНАЯТ МНОГО И СЕ ПРАВЯТ МНОГО МНОГО, МИСЛЕХ ЧЕ ТУК Е МЯСТОТО КЪДЕТО НОРМАЛНО СЕ РАЗГОВАРЯ АМА БЪЛГАРСКОТО СИ ПРОЛИЧА.
  6. с лупи съм но не оригинални фарове, така я купих, пак беше ксенон но изгоря и ми предложиха да ги пробвам, а има ли къде в интернет да видя оригинална фабрична лед крушка? И имали такива лед крушки която само едната да е 8000 лумена т.е. комплекта да е 16000 лумена защото всеки различно казва, 8000 комплекта на други казват 8000 на 1 крушка ? Не съм никак компетентен затова се извинява за тъпите въпроси.
  7. при наличието на лупи мисля че несъм направил такова зло както казвате, извинявам се ако греша, а ако е така защо вече започват да налагат лед светлини в колите ?
  8. Здравейте! Нов съм във форума и колкото успях прегледах но не открих такава тема. Въпросът ми е: сложих лед на късите светлини, свети много добре според мен, но на дългите немога да ги сложа защото трябва под ъгъл да влезе крушката и не се получава може би заради вентилатора, някакви съвети бихте ли ми дали ако някой го е правил? Благодаря предварително
×
×
  • Create New...