Jump to content

NED NE

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi А3 8P Sportback

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

711 профилни разглеждания

NED NE's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Да допълня някои неща към темата с трудното палене сутрин и т.н. Както бях описал, уж си бях решил проблема със смяната на този клапан, но уви в една по студена сутрин изминалата зима се появи отново! Не че го е правила постоянно, но след време пак го направи.... Доста изчетох по темата и в крайна сметка вече бях сигурен, че всичко идва от инжекторите! Съветваха ме "специалисти", че не е от тях проблема, но бях си го решил(това е едно от малкото неща, които не бяха подменени по колата) и го направих.. Та след 4 месеца вече, след смяната на новите инжектори, защото смяната я направих февруари, но реших да пиша сега, за да не обърквам аудиторията, мога да споделя следното: - никакъв проблем с палене и т.н.; - по-добра работа на мотора, както и по тиха; - разход на гориво 1.5/2 л. по надолу(отварял съм тема за разхода, но не получих еднозначен отговор). При интерес мога и да споделя данни! Дано съм бил полезен на някой в подобна ситуация!
  2. Здравейте колеги, Бих искал да ви информирам, че си реших проблема с паленето сутрин на студен мотор(2.0 tfsi)! Проблемът беше в клапан N80. Два пъти за повече от 10 000 км съм имал грешки от типа P0441/001089, но след прочитането им и тест на клапана не е давал признаци, че не работи! Но уви, явно не е работил като хората! Началото на февруари го смених и си пали от 1/4 оборот дори и при.много ниски температури! Поръчал съм си и "Канистъра с акт.въглен" - чакам го да дойде и него ще подменя! Аз си реших проблемът по този начин и дано помогна на някой друг с подобен проблем!
  3. Доста интересна тема за мен, защото и аз го имам този проблем и да питам дали някой е намерил реално решение?
  4. Здравейте, Можете ли да препоръчате някой добър сервиз за ръчни скоростни кутии по възможност в Пловдив! Автомобила е - Audi A3 8P Sportback, 2.0T FSI Quattro. Кутията е с код: GVU, 6 степенна. Ще съм благодарен на всички за информация, контакти, препоръки и т.н.! Поздрави
  5. Здравейте, Като първа стъпка смених бензиностанцията и ми предстои пътуване и да видим, какво ще излезне, защото градско не засичам - няма смисъл! Ако няма промяна ще отида да я прочетат, че не разполагам с техника и умения за това! Все пак, ако някой има подобен автомобил и е сигурен, че всичко му е наред, ще помоля да сподели, дали разхода, който съм написал/подал е същия/подобен при него или този му се вижда висок? Ще съм благодарен, защото знаете, това би спестило, най-вече време, но и пари също така! Благодаря предварително!
  6. Ще я проверя тия дни по магистралата, но преди ми гореше около 9/10 л./100 км. при 130/140 км/ч. Явно ще ходя до сервиз, за да се види, какво не е наред и коя система прави този проблем! Благодаря за коментара още веднъж!
  7. @den4cho благодаря за коментара! И аз съм с ръчна скоростна кутия и на мен ми даваше с подобно шофиране толкова, а сега с 2л. в повече!!! Градско изобщо не гледам, защото просто няма смисъл, но за спокойно шофиране извън града!!! Значи явно има нещо и ще трябва да го гледам!! Четох и чужди форуми и данните, които видях и превърнах от галони в литри ми говорят за голям разход при мен и съответно за проблем, но все пак исках да попитам и тук! На магистрала с 130/140, какъв разход ти дава?
  8. Здравейте, Опитах се да намеря тема във форума, касаеща реалният разход на посоченият от мен автомобил, но не можах! Поради тази причина се обръщам към всеки, който притежава такъв с цел да получа адекватна информация! Опасенията са ми, че гори повече, защото при последното ми пътуване, колата даде среден разход от 9.5 л/100 км. - Пловдив - Кърджали - Пловдив! Скорост от 100/110 км/ч. с включен климатик! Аз лично мисля, че нещо не е наред, но преди да тръгна по сервизите ще съм благодарен на мнения от вас!
  9. Има в с.Радиново до Пловдив!! Мега добри са! Пиши на лично и ще ти дам контакти!
×
×
  • Create New...