Jump to content

Yanislaviv

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Локация
    Ruse

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Yanislaviv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, от две години съм с Audi a4 b6 1.9Tdi 131 к.с. проблема който ми се появи е че стрелката която показва температурата не показва верни стойности, но ме винаги, понякога иска да спра да я загася и като завъртя след това на контакт се оправя, проблема е, че го прави доста често и някак си не е редно през 10 минути да спира да отчита, сменях датчик на температурата, на диагностика не показва грешки колата, термостата е сменен и като цяло не знам от какво може да е проблема
  2. Yanislaviv

    Съвети 1.9tdi +++

    Колеги карам 110ка и искам да я засиля над 150 до 200 коня възможно най - евтино дайте съвети какво трябва да сменя и колко ще ми струва. И въпрос дали до 1000 - 1500 лева мога да постигна желания ефект. Също и как мога да я тунинговам отвън (броня, боя и т.н) че да изглежда като бегачка? ако имате снимки да разгледам ваши проекти ще се радвам да се похвалите и да си харесам и изкопирам нещо.?
  3. Здравейте, имам следния проблем, на скоро си купих първата кола Audi a3 8l 1998г. 1.9tdi 110кс. И както със всяка вета кола започнаха да излизат проблеми по нея. Като я взех беше обслужена но постоянно пада нивото на маслото и все доливам. Казаха ми че е хубаво да я карам с кастрол 10w40, а маслото което беше сложено като я взех беше бизол протект или нещо от сорта пак 10w40. Та се чудя да сменя ли маслото изцяло или проблема е от самия автомобил. И ако реално проблема е в колата, ако някой може да ме насочи какво трябва да се сменя ще съм много благодарен.
  4. Явно отива към ремонт работата ще видим какво ще стане. Благодаря на всички за изчерпателните отговори.
  5. Нагласих го, но доста слабичко духа изобщо не стопля вътре, явно е нужен някакъв ремонт, ако някой има представа какъв може да е проблема? Иначе си духа доста приятно от отвора за обдухване на предното стъкло, но другите отвори по тъблото почти не духат.
  6. Здравейте на всички! Тази седмица си купих първата кола, модела е А3 1.9tdi 110 к.с. 1998г. За сега съм доста доволен харесва ми, но съм доста бос в тая сфера и нищо не разбирам от автомобили? Търсих теми по следните въпроси, но не намерих никой с моя проблем ( сигурно защото са ми е елементарни въпросите, но няма кого да попитам) Та те са следните: Не мога да си настроя колцата да духа топло или да поддържа някаква приятна температура вътле в купето. Ако някой може да обясни как трябва да го настроя тоя климатроник ще съм много благодарен.( Отвора който е за обдухване на предното стъкло духа доста топло, но тези по самото табло срещу пасажерите духат направо хладно, изкл е снежинката ?) Втория ми въпрос е свързан с това, че дългите светлини не светял, бутам лостчето и някой път се включват, но рядко, в повечето случай не работят, какъв вид ремонт ми е нужен и колко е нормалната сума за поправка на тази щета. И последния въпрос, понеже не знам какъв човек я е карал и какво е правил но тавана е изключително нацапан и петната не се махат, та колко излиза 1но претапициране на таван + смяна на уплътненията на прозорците понеже и те са малко захабени ? Благодаря предварително за отговорите!
×
×
  • Create New...