Jump to content

qnikata

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

qnikata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. qnikata

    Парктроник 4F

    Смених сензорите точно с такива от Али експрес и съм много доволен изглеждат доста добре направени и са евтини , не знам за какви 80лв говорите но в али експрес пищялката е 2 долара ... 1 година да изкара се файда
  2. qnikata

    Парктроник 4F

    Здравейте! Месец по мъките по късно се установи че пищялката е изгоряла и затова не дава звуков сигнал. Благодаря на всички за мненията , бъдете здрави!
  3. Здравейте колеги! Имам странен проблем , след като отворя прозореца няма значение много или малко моментално почва да мирише в купето на изгорели газове все едно вкарва газовете които излизат от ауспуха в купето... супер дразнещо е и това нещо го дишам което не е много полезно предполагам. Ако някой има идея или решение за проблема ще съм благодарен...
  4. Ами така като гледам имам 2 крушки на фар - една за късите и една за дългите , изглеждат ми едни и същи не знам какъв модел са ,това с лед крушките е супер идея ,но предполагам трябва да купя крушката със самата поставка в която влиза и да махна тази от ксенона ?
  5. Здравейте! Малко тъпичък въпрос ,но да питам понеже съм с би ксенон фарове и като цъкна дълги светлини трябва да изчакам 10-15 секунди докато загреят(светнат) а това е супер дразнещо и след като ги спра след 1-2 мин като ги пусна пак пак е същата работа (логично) та въпроса ми е мога ли да сложа други крушки които веднага да светват ,а не да чакам или има някакъв друг вариант ?
  6. qnikata

    Парктроник 4F

    Те всички си пукат и явно работят ,но звук няма ... ще пробвам да сменя и другите два с нови имам ги налични да видим дали ще има разлика и чак тогава ще пробвам пищялката.
  7. qnikata

    Парктроник 4F

    Здравейте! Имам проблем със задния (и единствен) парктроник на моята кочина. Още като я купих не работеше закачих я на ваг ком излязоха два сензора които са изгорели и си купих и монтирах нови ,но така и не тръгна, всички 4 сензора си пукат два от които са чисто нови другите два си работеха. Нямам визуализация на ММИ просто би трябвало само да пищи ,но уви звук няма. Четох някъде че има пищялка която давала фира често ,но все още не съм я сменял въпроса ми е дали да я сменя и да пробвам пак или има нещо друго което пропускам.
  8. Благодаря за информацията колеги! понеже ме отказват от този двигател бил същия като на а3 и имало същите проблеми (валове ,шедтограми,маслени помпи и т.н) А честно казано много ми се иска да не е чак толкова зле и да се радвам на А6 модела ^^
  9. Здравейте! Собственик съм на Ауди А4 Б6 1.9TDI 131h.p ,много съм доволен от всичко обаче много тясничка ми идва вече пък и скоро семейство ме очаква та бих искал да питам какво ви е мнението за А6 4F C6 2.0 TDI с ръчни скорости (автоматик не обичам да карам) и седанче. Знам че мотора е малък за това купе не търся вървеж търся икономия и сравнително евтино обслужване 3.0 куатро не бих бил способен да обслужвам и зареждам. Та въпроса ми е какви са проблемите на този двигател и като цяло всякаква информация от колеги които са имали този модел и двигател би била полезна. Видях че са доста урязани от към екстри ,но попаднах на едно наскоро с почти всички екстри и ми харесва много. Евентуално ако е наистина доста тромав този двигател на това купе алтернативния вариант е едно качествено чипче и на 170 коня ще е страхотно. Поздрави!
×
×
  • Create New...