Jump to content

petroff

Members
  • Мнения

    306
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно petroff

  • Рожден ден 12.01.1971

Друго

  • Kaра
    A4

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    65203349

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

3683 профилни разглеждания

petroff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей

    За тази година имаш ли от винетките на quattro

  2. Всички винетки са предадени на колегата Andy3. Търсете го него за доставка. Успех! Ники
  3. Винетките са безплатни, в момента набавих следваща партида от рекламната агенция и мога да раздавам. Дайте някакъв вариант за среща/виждане, на която да стане наведнъж. Другият вариант е поотделно на лични. Ники
  4. Здравейте отново! Съжалявам, ако не съм успял да отговоря на всички лични съобщения! В момента се опитвам да набавя нова партида от винетките. Моля, изчакайте няколко дни, за да видя какво мога да направя по въпроса.
  5. Здравей, имам интерес към винетките.

  6. Здрасти.Имам интерес към куатро винетката.

  7. Готини quattro винетки, предоставени от агенцията на АУДИ за България Saatchi&Saatchi. Който се интересува, да пише на лични.
  8. Е, според теб динамичното шофиране само по сняг ли може да се демонстрира?
  9. Да не забравяме ограниченията във финансирането на родното "клипопроизводство" Иначе пътят над Банско си е подходяща отсечка за quattro тестове.
  10. Който си забравя ските, му трябва Q7-ца
  11. Здравей, разминаването с изискванията ти е съвсем малко: цък Проблемът е в местоположението, но не е толкова непреодолим. Пиши или звънни, ако те интересува. Поздрави, Ники
  12. Малко информация за марката - BlackLion: blackliontyres.com е производство на HuskyTire, САЩ: huskytire.com - иновативна компания, която произвежда гуми и за камиони, и тежкотоварни машини.
  13. Здравейте, продавам 2 бр. Blacklion Snowpion зимни 175/70/14. Карани са само 1 сезон (DOT 2312) и са със съвсем малък пробег. Безупречен грайфер (7 мм) и гъвкавост. Няма балони, спуквания или други повреди. Намират се в София, тел. 0896 786 785, Николай. Цена 55 лв на брой
  14. Споделям отзиви от работата на Боби. Няма да свалям звезди от небето, затова съм ги разделил на 2 нещата: + Бързо, направо експресно обслужване: 2 дена за 3 елемента: врата, калник (вежда), задна броня Атрактивни цени Добра работа по изчукване и оформяне Няма видима разлика в цвета спрямо другите елементи - Малко претупани неща по боядисване (лакиране): тук-там засъхнали боклучета в боята, вкл. 1 дефект (отвор с диаметър 3 мм) Не особено сполучливо монтирана лайсна на врата: зяпа малко от предната страна Сам трябваше да си махам после следи от пластири и други подобни неща, залепвани по повърхността на вратата, както и да чистя следи от някакъв сребрист прах вътре по тапицерията Като цяло прилично, най-вече откъм показател качество/цена. За перфекционистите обаче, ще трябва да се постарае повечко.
×
×
  • Create New...