Jump to content

loshia.1993

Members
  • Мнения

    123
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от loshia.1993

  1. Не препоръчвам АТЕ нито за накладки нито за дискове,много им падна качеството.Бях сложил предни дискове АТЕ с накладки АТЕ за 20 000км нормално каране накладките свършиха а дисковете бяха криви,тва ми е опита с АТЕ.
  2. Аз сложих Zimmermann със накладки Ferodo и си реших проблемите.Накладките обаче са доста твърди и на моменти свирят но не е нещо нетърпимо.
  3. При стокова кола може и да се усети загуба на мощност,но ако е с чип както съм аз почти не се усеща,единственото което беше по различно че е по шумна и почна да пуши една идея повече в ниските обороти.
  4. Проблема със вала идва от кубилиците които натискат дюзите.Отсрани имат едни тапи на маслената магистрала които имат навика да падат.След като паднат пада и налягането на маслото и вала има лошо смазване от което и се износва.
  5. Аз също ги платих скъпо,и то щото са АТЕ марка със име,и след 10 000км са за коша.
  6. Zimmermann TRW Нямал съм допир до такива,но имам приятели които ги ползват и са доволни.Единия даже кара на писта с Zimerman и няма проблем.
  7. Ате повече никога.За 10к км са за коша.Текстар или Брембо
  8. loshia.1993

    Твърда возия

    Така изглежда от снимката иначе е перфектен.За по мека возия какво ще препоръчате като марка?
  9. loshia.1993

    Твърда возия

    Смених ударните тампони и чашките които държат амортисьорите и никаква разлика същата каруца си е. Явно ще си карам така докато не дойде време за нови амортисьори.
  10. loshia.1993

    Твърда возия

    Ударните ще сменям.И така и така ще свалям и макферсоните мисля и тях направо,въпреки че са на година и половина и не са излезнали нагоре,а не съм от най примерните шофьори,и не ми се разглобява пак след някой друг месец или година.
  11. loshia.1993

    Твърда возия

    Всичко по предницата е Lemforder фен съм тая марка с изключение на амортисьорите.Ударните не ги смених понеже моите ми се сториха хубави но явно не са.Като сваля макферсоните трябва ли и тях да сменям или да ги оставя?
  12. loshia.1993

    Твърда возия

    Тампона на макферсона или ударния който стои в прахоуловителя.Този на макферсона го смених със амортисьорите,сложих Лемфордер.Какви сложи ти? С оригиналните пак беше така твърда возията.Сега мисля и отзад да ги сменям понеже и там са оригиналните какво ще препоръчате?И дали да са маслени или газови.
  13. loshia.1993

    Твърда возия

    Преди да сложа билщайна бяха оригиналните.С лепенките на Ауди и Фолксваген,и пак беше същата возията.Това са амортисьорите дано не излезе като реклама. https://www.autopower.bg/амортисьор-bilstein-22-045744-is8130696.html#desc
  14. loshia.1993

    Твърда возия

    Нищо общо с другата ми а3-ка.В няколко 110-ки съм се возил и всичките возят много по приятно (поносимо) за разлика от моята.Аз също съм с 16 ки 205/55.Отвратително вози немога да разбера от какво.Отделно и дето всичко дрънчи и чука а цялата предница е нова.Другата разлика дето виждам е че повечето са били четириврати а моята е двуврата.
  15. loshia.1993

    Твърда возия

    От заглавието се разбира че имам много твърда возия.Всичко по-предницата е ново включително и амортисьорите които са BILSTEIN.Най малката неравност се усеща и всичко дрънчи в купето имам чувството че нещо ще се разглоби.Втулките на носачите са си нормалните не са плътни от ТТ.Преди тази а3-ка имах друга 110к.с която возеше като лодка,амортисьорите по каталог ги дават едни и същи,единствената разлика която има е че 110-ката беше една идея по ниска.Възможно ли от пружините да идва твърдата возия? Някой ако може да каже тия пружини дали са за тая кола изобщо?
  16. Има ремонтен комплект със всичките гарнитури за тандем помпата купуваш си тях,купуваш и за дюзите и решаваш проблема,освен ако леглата на дюзите не са изядени.
  17. 5 6 лв беше бройката.Виждат им се каталожните номера търси по тях.
  18. За рекаро салон са тези.Предполагам стават и за обикновените.
  19. Писах ти на лично имам перфектно работеща с същия код.
  20. Проблема е решен.След откачане на таблото от буксите се оправи.
  21. Звучи като на маховик,но може и някоя ролка да е.Снимай при ремъка какво се случва.
  22. След като напълно ми свърши течността за чистачки и нямах никаква индикация си помислих че се е прецакал датчика,купих нов сложих го и на празно казанче пак нищо не отчете.Откачих буксата на антифриза но пак нищо не се светва.Таблото е фулл фис и колата заводско си има екстрите не са допълнително слагани къде може да е проблема?
  23. Имаш някой или няколко всмукателени клапани които не затварят хубаво.Причините може да са много от износен разпределителен вал, износени кобилици или си попаднал на менте повдигачи.
  24. По хубаво си вземи нов апарат.Тук в БГ вървят към 100лв + – там може и по-малко да са.
×
×
  • Create New...