Jump to content

Skombros

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 '01

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Skombros's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Skombros

    Точки ръжда по боята

    а точките с каво мига да ги коригирам - гледам някакви писалки се продават. Идеята ми е , че ще продавам скоро колата и не ми се инвестира много в нея.
  2. Skombros

    Точки ръжда по боята

    То ако отида на автобояджия предполагам целия детайл ще трябва да се боядиса, а то се 3,4 дръскотини...
  3. Skombros

    Точки ръжда по боята

    Ето и и втората снимка
  4. Здравейте, Имам на няколко места съвсем малки точки и тънки дируги ръжда, които искам да третирам по някакъв начин в зародвиш, за да не се уголемят и да станат по-сериозен проблем. Въпроса е, че са съвсем малки и не си струва да купувам цяла бака с преобразувател/боя и не е удачно да се търка с телена четак или шкурка, тъй като мястото е съвсем малко. Има ли някаква пастели или алтернативни начини за остраняване?
  5. Благодаря за инструкциите! Хубавото е, че изгорелите лампи са две или три, така, че може и въобще да не разглобявам корите. От опит знам, че винаги се отчупва някоя щипка, когато се разглобяват пластмасови детайли, така че мисля, да ня я съсипвам.
  6. Здравейте, Искам да попитам как се сменя задната светеща лента, която се намира на горната страна на задното стъкло/багажната врата? Логично според мен е да се разглобява пластмасовия детайл, който я покрива, за да се смени лентата/крушките, но пробвах да го сваля и не поддава отникъде. Реших да не натискам повече ,за да не счупя детайла. Някой има ли идея и сменял ли е?
  7. Skombros

    Стържещи чистачки

    Аз не съм го сменял, предишния собственик не знам...но дори да е сменяно, ако се положи правилно, не трябва ли да няма такива проблеми? Не изглежда да има кривини с просто око...как мога да проверя това всъщност?
  8. Здравейте, Купих си нови чистачки на Bosh преди около година, но почти отначалото, като ги пусна по време на дъжд, започват да стържат отвратително по стъклото. Като им пръсна течност се понася звука. Имате ли подобни оплаквания? Какви чистачки позлвате вие и какви препоръчвате?
  9. Мерси колега, но късно го видях - обявата вече беше изтекла! Много ценно се оказва този вид табло...на секундата го лепват
  10. Мatungo, откъде го намери таблото, аз търся такова от доста време? Моето сдаде багажа и не разчита датчиците и си свети като коледна елха. Може ли да споделиш линк. Благодаря.
  11. Какво означава точно VDO - марка или вид табла
  12. Колата е А3, 2001г, 1,8Т, 150к, куатро, да колега, таблото ми сега е половин ФИС с цифров часовник.
  13. Здравейте колеги, нов съм във форума, но мисля, че проблемите ми с Аудито не са нови. Индикатора на таблото за температура на охлаждащата течност при студен двигател отива директно на 120 градуса и се включва перката да охлажда двигателя при положение, че той е студен. Общо взето когато и скимне стрелката скача на 120 и после изведнъж отива на 60 градуса. Перката също се включва, когато си иска и ми се струва, че така мотора не може да достигне работна температура! Карах я на сервиз, оказа, се че не е датчика и ми казаха, че е таблото. Отделно се порових и разбрах, че на моя модел таблото му е ахилесова пета. Стигам до извода, че трябва да намеря табло, което се оказа доста трудна задача. Моето табло не е фул фис, и въпроса ми е дали табло фул фис ще пасне за моето Ауди?
×
×
  • Create New...