Jump to content

OckoDZH

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    Добрич

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

OckoDZH's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря! Благодаря, колеги! А до колегата, който е споделил че продава: засега не бързам колега, а и бих дал малко повечко пари за S-Line, но иначе благодаря, ако реша нещо, ще пиша.
  2. Аа.. Тъй като гледам е Gypsy Limited Edition, а? Страшен тунинг!
  3. Принципно отначало се бях настроил за Б6. Но после започнах да се заглеждам по Б7, обиколих няколко автокъщи и поразгледах б7ците и останах доста впечатлен. Но всички са 2.0tdi-та по 140 к.с. и затовя реших да пусна тема тук и да поразпитам. Иначе вече взех решение за двигателя, 1.8Т ще е, а ако изпадне и с Quattro, още по-добре.
  4. Принципно съм се насочил повече към Б7, но ще го имам в предвид, благодаря!
  5. Дизел не ща вече колега, уморих се от тракащи кенефи, реших се вече за 1.8 Тръц
  6. Малко ме е срам да кажа какво карам в момента, но ще го кажа: VW Polo Variant 1.9 SDI 68 умрели кончета. Мисля, че ще усетя огромна разлика.
  7. Здравей, колега! Ами замислих се над всичко и наистина реших да заложа на 1.8Т. Като динамика как е колата на газ?
  8. О, аз не съм казал че определено ще е тая колега, просто се интересувам от модела и като цяло къде са му слабите места и дали си струва като цяло, спрямо Б6, понеже не виждам голяма разлика освен във визията и двигателите, но все пак бих предпочел Б7. А и нещо си мисля да събера някой лев в повече и да взема такава с 1.8Т двигателя.
  9. Ами засега няма да се бърза колега, поуплаших се и ще търся възможно най-читавото да взема. Иначе много благодаря, че ме светна!
  10. Ами принципно дори надвишавам 15 000, може би 18-20 000 си ги правя.
  11. По принцип не държа задължително да е дизел, така че ако си вътре в нещата и с бензиновите двигатели, ще се радвам да ме светнеш.
  12. Благодаря, колега! Да, говорех за здравина, стабилност и комфорт. А като обява мога да посоча ей тази https://www.cars.bg/offer/c2791059, но тя е 170 коня, този мотор съм чувал, че е по-здрав и надежден от 140ката?
  13. Много благодаря за подробния отговор колега! А иначе модела заслужава ли си парите, как стоят нещата с окачването?
  14. Здравейте колеги! Скоро ще купувам нова кола и съм се насочил към Б7 2.0TDI 140 коня. Какво трябва да гледам при покупката на колата, какви са им слабите места, сполучлив ли е този двигател? Горе-долу на каква цена трябва да бъде колата, за да е читава, понеже в нашия град има няколко такива А4-ки 2.0TDI 140 коня за по 7500-8000 лева и не знам това дали е нормалната цена на тази кола. Ще се радвам и на допълнителни съвети и каквато и да била информация за колата. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...