Jump to content

eropolis

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

eropolis's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега здравей, видях че си имал като моя проблем не включва на R. При мен е същото може ли да ми пратиш снимки ако имаш или къде по точно да гледам. Един "МАЙСТОР" ми каза че селектора е за смяна но не ми се вярва а й работят на принципа проба грешка. 

    1. eropolis

      eropolis

      Къде се намира този избирач? 

  2. Колега здравей, видях че си имал като моя проблем не включва на R. При мен е същото може ли да ми пратиш снимки ако имаш или къде по точно да гледам. Един "МАЙСТОР" ми каза че селектора е за смяна но не ми се вярва а й работят на принципа проба грешка. 

  3. Събирам мнения ако някой е имал същия проблем. Но бях при един майстор закачи я на компа след това ми каза че селектор/избирач е за смяна някой знае ли каде се намира това? Попитах го дали може да е маслото каза ми не.
  4. Ясно е че е за сервиз. От вчера почна само директна да ми маркира на таблото на 4,3,2 ми маркира N но е на скорост и това го прави на загрял мотор като е студена си включва и R?
  5. Колеги моята от вчера не включва на R на пред ги реди, между 2 и 3 има ритане, другото което е когато е настъпя във високи обороти трудно включва, и от няколко дни се чува виене и мисля че е от скоростите. Някой може ли да помогне
  6. Здравей те колеги. Колата е ауди а4 1.8т AEB. Днес два пъти включих R при маневра и след това вече не включва R. Предните ги включва понякога ги реди плавно друг път е като предърпване, от няколко дни се чува виене в движение но не мога разбера дали е от скорости или друго
  7. Здравей те колеги знам че има такива теми, но не можах да пиша в тях. Извинявам се. Мотора работи и това на което се закрепя чистачка та се върти но без нея като сложа чистачката тя не мърда изобщо и от мотора може би се чува много гаден шум като стържене. Иначе го разглобих почистих имаше нещо като кал или нещо подобно нова грес но като го сглобих пак същото.
×
×
  • Create New...