Jump to content

JustFab

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

JustFab's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, аз също търся Q5 и реших да е 2.0 дизел, 170 к.с. s-tronic. Говорих с майстора по темата, той каза - всичко се обслужва. Успех с покупката!
  2. @gogoyanev - Благодаря, полезна информация е. Предвид, че е много вероятно колата да няма номер и да не може да се придвижи на ход до сервиз.
  3. Благодаря за мненията на @iovkom и @Awake. Също и на останалите и напомням, че темата е създадена с конкретен въпрос.
  4. Човекът е направил и списък с информацията, която ще поиска от продавача. До колкото разбирам, това се прави дистанционно и ако клиентът си избере някоя обява, се процедира отделно - оглед, капариране и т.н. 300 лв. са само за работата по обявите, аз така го разбирам. Ако се окаже истинска услугата ще съм му най-големия фен!
  5. и половината от договорената отстъпка. И аз това питам...
  6. Мерси много, Марто! Георги иска 300 лв. за проверка на 3 обяви по избор в рамките на 48 часа и половината от договорената отстъпка при покупката, ако има такава. След това всеки си избира как колата да стигне до България и разходите са за негова сметка отделно.
  7. @moto_fan - имаш ли кюпетици? @kvm_88 - Деспасито? Никой ли не е чувал за Георги?
  8. Да, благодаря. Това е вариант. Интересуват ме мнения конкретно за споменатия посредник, да не размиваме темата с кое къде е разумно. Благодаря.
  9. Накратко - търся Q5 2.0 TDI 2011 за разумни пари.
  10. Много се надявам да не е схема и да му потръгне бизнеса!
  11. Така е още по-малко ще чакат мен да дойда от България да ги оглеждам. Но май нямам голям избор? Сайтът е cars-help.com Истински ли е или е схема?
  12. Това ясно, колата се гледа на място. Доколкото разбирам, не само един човек движи нещата. Има колеги в Гемания, които правят прегледите. Могат да издействат отстъпка от обявената цена, като част от тази сума е за тях. Въпросът ми е дали някой има опит с този човек или е чувал за него. На лично съобщение ще ви пратя сайта, за който говоря.
  13. За момента е само въпрос. Споменатият посредник предлага преглед от техник или сервиз на място в Германия, не ти се налага да обикаляш автокъщи и продавачи. Услугата е за цялата страна, както и за Австрия и Швейцария. Избираш 3 обяви и срещу скромна сума получаваш подробна информация.
  14. Здравейте, Реших да взема кола от Германия и докато търсех информация, попаднах на един сайт - кар* - ****. Поддържа се от човек, който извършва услуги като посредник в сделката, предлага транспорт и въобще може да организира целия процес по избора и покупката на автомобил от Германия, Австрия и Швейцария. Сайтът е доста изчерпателен, всичко е описано подробно, има ревюта на доволни клиенти. Цената на услугата също е добра. Но всичко това изглежда прекалено добре, затова се съмнявам доколко е истина. Ако някой знае повече по темата, моля за мнение. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...