Jump to content

bolid_auto

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bolid_auto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Интейк и филтър RS 6 дойдоха. И ето малко резултати. Колата все още е на стейдж 1 0-100 И 400 метра
  2. Хм този кулер ми е познат ....
  3. Относно биелите за 3.0 тди имаме опит при 1000 нм без никакви ядове. А за турбокомпресорите GTB2260VZK на ауди спуулва по рано от лагерното на мерцедес.
  4. Готови сме с новия кулер който е предвиден да издържа до 3 бара надув без атмосферното и 500 кс. Ще направим тестове на живи данни и ще пиша за резултатите спрямо оригиналния.
  5. Разпъват им се болтовете. Стария 3.0 тди върви на 1.3 налягане на турбината . Този е на 2.3 . Като цяло си е доста по натоварен двигател. Моите вериги са на 354 к , няма никакви шумове.
  6. Здравейте на всички. Смених автомобила с по-нов. Със стария а6 4F 3.0 tdi се бях заиграл доста а тунинга с постигнати 460 кс. Този път ще има лек и скромен тунинг. В момента автомобила е с тунинг stage 1 на мотора и на кутията. 380 кс и 750 NM. Понеже гледаме всичко да е сейфти по тунинга за да преминем към stage 2 ни спира високата температура на входящия въздух към колектора. За тази цел сме поръчали филтърна кутия от ауди RS6 със спортен филтър и тунинг челен интеркулер. До 1 седмица ще са готови за монтаж.
  7. Оригинални дихтунги с болтове и изкарват 150к без да надигат.
  8. Не е от това че е тръгвал с газ и спирачка. Просто и е дошло времето. Колата ми е 412 кс на двигател и 800 нм. Не се чупи кутия толкова лесно. Проблемите в притрисането се дължат на хидро , а грешката която записва между трета и четвърта е от износен Е - пакет. Най често там се износва , понеже той е най - малкия. Хубаво е да се пусне и един тест за антифриз. Аз имам напълно рециклирана скоростна кутия за такава кола к-т с хидротрансформатор. Мога да я дам с връщане на старата. Давам с ресет и последен ъпдейт на софтуера.
×
×
  • Create New...