Jump to content

Dimitr0w

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dimitr0w's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Колата е А4 Б7 2007 2.0 170к.с. Интересуваме дали има модели с печка и дали може да се сложи? Какъв модел може да се вземе и от какво кола примерно
  2. Dimitr0w

    K04 023

    Здравейте.Колата е А3 1.8Т куатро с к03. Хванах се да слагам к04 023 искам за маслени и водни магистрали да сложа Ан фитинги с тефлонов маркуч. Някой да знае какъв размер фитинги маркуч и банджота да купя ?
  3. Dimitr0w

    Ауди а3 1.8Т АГУ

    Здравейте. След смяна на турбо колата заработи доста по добре от преди това и няколко дена карах без никакъв проблем. Но забелязох че налягането на маслото не както трябва. Отворих картера и видях че пластмасата което се захваща за маслената помпа се е стопила и почти я няма ... закупих нова и сложих нова маслената помпа почистих цетката и затворих. Налягането се оправи но колата не върви както трябва... С чип е и надува до 0.9 но до 2500-3000 оборота прекъсва и след това почва да върви и надува до 1.5 и спада??? Някакви идеи къде да търся проблема? Благодаря! 🙂
  4. Dimitr0w

    Ауди а3 1.8ТQ 150 к.с АГУ

    А този проблем със сондата ? Чисто нова на бош сложих. Някаква идея от какво може да бъде. Има чип надуваше до 0.9 1 бар налягане сега прави само 0.4-0.5 и до там
  5. Dimitr0w

    Ауди а3 1.8ТQ 150 к.с АГУ

    Малко развитие по темата. Закачих колата отново след изчистването на натрупаните грешки покарах я малко. На следващия ден след работа я закачих грешките з ламбда сондата и н75 клапана отново бяха излезли?? Някой да знае нещо или да ме посъветва ??
  6. Dimitr0w

    Ауди а3 1.8ТQ 150 к.с АГУ

    Благодаря колега. Ще погледна днес след работа. И ще пиша какво е станало
  7. Здравейте колеги. Колата издуха гарнитура оправих я но след изкарването от сервиза колата не върви както преди... Има едно постоянно прекъсване... И не надува както преди 0.9 надува до 0.4 0.5 и това е.. Смених дебитомера понеже беше дал грешка смених и Н75 с друг но пак така прави.. Сложих нова Ламбда сонда на диагностика отново излизат грешки за нея ?? От какво може да е ??
  8. Ясно разбрах. Благодаря за отговора 😉
  9. А ремапа може ли да се махне да се върнв в фабрипен вид ?
  10. Здравейте колеги. Имам проблем с горе посочения автомобил. Колата е с газ. Проблема е че светва EPC и оборотите падат до 1000... трябва да изгася и да запаля отново за да тръгна.. с ремап е колата на 180-190к.с . Ако може малко помощ от какво може да бъде това.
×
×
  • Create New...