Jump to content

Mihaelk

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mihaelk

  1. Mihaelk

    Проблем с Климатика

    @arsenal88 koмпресора също е сменен и проверен
  2. Mihaelk

    Проблем с Климатика

    @Donvankata миналата есен оправях клапите, че месеше въздуха и парното го нямаше никакво. Майстора ме увери, че са затапени
  3. Здравейте. Опитвам се да съживя климатроника на колата от известно време[Audi A4 B5 1.9TDI]. Постепенно смених компресора и тръбите+ радиатор. Направих профилактика и я заредих с фреон в сервиз. Но проблема идва оттам, че студено в колата няма. Охлажда до към 27 градуса и повече не иска. Направих си експеримент като на запален двигател пипах тръбите и установих, че и двете са топли, с изключение на малка част от по-тясната тръба, която беше ледена[между клапана за зареждане и края, горе долу 20-25см]. Закарах я пак в друг серзвиз като им обясних какво се случва и тн. Един ден по-късно ми се обаждат и казват,че са направили всичко което могат, но не са открили проблема.[отваряли са клапана, махали са игличката, източвали са системата, направили вакуумно изсмукване, диагностика и пак са го заредили] Някакви идеи или съвети какво може да се направи или да ми препоръчате сервиз за района на София?
  4. Mihaelk

    Audi А4 B5 1.9TDI

    Здравейте. Забелязах, че като сменям маслото на всеки 5-6 хиляди километра лампата за маслото започва да свети.. и така доливам докато стигна горе долу до следващата смяна. (сменял съм гарнитура и пак имам същия проблем) Някакви съвети?
  5. Mihaelk

    съвет

    а как да го оправя ? Пробвах да задържа ресет бутона ,но не стана ...
  6. Mihaelk

    съвет

    Не е наред, защото така не мога да виждам разхода на гориво, часовника и температурата, както и лампата за гориво...
  7. Mihaelk

    съвет

    здравейте. Карам ауди А4 Б5 1.9тди 1998 година и от няколко дни имам проблем с компютъра. Когато дам на контакт ми изписва на дисплея ОК и след като запаля двигателя дисплея изгасва все едно е изгорял. когато цъкна копчето за трипа ми се появяват всички лампи и се изреждат една след друга (както би трябвало да е ) на дисплея, но след това пак изгасва. Въпроса ми е какво не е наред и трябва ли да си купувам нов компютър?
×
×
  • Create New...